keskiviikko 18. marraskuuta 2015

Hyvä tavara kelpaa kotoakin

Kirjoittamisen ohjaamista käsittelevät sarjakuvani herättävät kiinnostusta...

Klikkaa kuvaa, niin näet sen paremmin
Minullahan on ollut tämä idea, että tekisin sarjakuva-albumin kirjoittajien ohjaamiseen liittyvistä kysymyksistä. Tämä projekti on jäissä niin kuin suurin osa muistakin elämäni projekteista, koska minä nyt vaan olen tämmöinen joka sössii kaikki juttunsa. Mutta piristyin taas hiukan tänä ankeana viikkona, kun minulta pyydettiin lupaa tuon ylläolevan stripin käyttöön ja korvauksenkin saan, mikä minua rahan ahnetta aina mahdottomasti virkistää. Silmä havaitsee tuossa stripissä paljon korjattavaa ja säädettävää, mutta annan sen edetä kirjaan julkaistavaksi ihan tuollaisenaan. On siinä kuitenkin jotain aitoa henkeä ja sitä paitsi sisältö on ihan särmää.

Share/Bookmark

9 kommenttia:

 1. Jess, hyvä! Minusta nuo stripit ovat ihanan surkuhupaisia, siis tapahtumiltaan. Huh, olet sinä rohkea, kun pystyt tuollaiseen työhön eli opettamaan kirjoittamista.

  VastaaPoista
 2. Välillä tuntui, että loukkaanko minä näillä ihmisiä, jotka käyvät kirjoituskursseilla..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä saa sinut ajattelemaan, että kursseillasi käyvät lukevat näitä sarjakuvia tai sinua?

   Poista
 3. se, että kertovat lukeneensa näitä, ja ovat jakaneet niitä facebookissa.

  VastaaPoista
 4. Et loukkaa ainakaan minua, Kirsti. :) Omille heikkouksille on hyvä nauraa ääneen, niin kuin nyt tämänkin stripin äärellä.

  Viime vuonna oivalsin kirjoittajakursseilla, että itseensä pitää luottaa. Tänä vuonna oli vuorossa oivallus, että kirjoittajan pitää ajatella myös lukijaa eikä vain itseään. :)

  VastaaPoista
 5. Tosi paljon ja tärkeitä juttuja olet oivaltanut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! On ollut hyviä opettajia johdattelemassa tärkeiden oivallusten äärelle. Usein oivalluksesta käytäntöön on vielä pieni matka. Sitä tässä tallustelen. Varsinkin tuo lukijan huomioonottaminen vaatii pientä harjoittelua. :)

   Poista
 6. Virve V:llä mahtava kommentti! Nuo molemmat asiat on täytyny opetella kantapään kautta. Eikä mikään lopulta ole niin vapauttavaa kuin nauraminen omille heikkouksille ja ainaisille itselle ominaisille ansoille, joihin lankeaa (hyväntahtoisesti saa siis nauraa) ;)
  -Seela-

  VastaaPoista

Kerro mitä mielessä!