sunnuntai 11. lokakuuta 2009

Olotilani


Share/Bookmark

11 kommenttia:

 1. syvissä vesissä uivat isot kalat.

  VastaaPoista
 2. Älä yritä väittää, että tuo pieni käytävä on ainut reitti ulos. Olet ollut aika pieni livahtaessasi onkaloon. Käännös vasempaan tai oikeaan, niin pääset tunnelia pitkin vapaille vesille.

  VastaaPoista
 3. Hirlii:-)

  Salme, mulle tulee itselle ahtaan paikan kammo, kun katson tuota kuvaa. Niin, ehkä voisi päästä vapauteen jos uisi ulos kuvasta.

  VastaaPoista
 4. PEE ÄS:
  Tästä kuvasta voisi tehdä sarjiksen. Sulla on sitten niin ihmeellisen ihana kuvamaailma kuule.

  VastaaPoista
 5. Voi kiitos! Joo, niin voisikin tehdä, se on totta. Siitähän minä aina haaveilen, sarjakuvien piirtämisestä.

  VastaaPoista
 6. Voiks kysyä, että miten olet kuvan tehnyt? Tietokoneella vai käsin?

  VastaaPoista
 7. Sekä että Hirlii. Piirustelen käsin, skannaan ja pistän photarissa värit. Tää kuva on tehty muistikirjaan yhtä puhetta kuunnellessa. Ehkä sen voisi piirtää puhtaaksi, miettiä jatkoa jne.

  VastaaPoista
 8. Oletko Sinä tuo iso kala, joka piilottelee onkalossa, vaiko joku noista pikkukaloista, jotka iso kala kohta taitaa syödä? Meidänkin pitäisi käydä kiskomassa laituri rantaan ja pistää vene talviunille. Alkoi sormia melkein palella pelkästä ajatuksesta! Delilah

  VastaaPoista
 9. Delilah, minä ajattelin tuon kuvan niin, että olen tuo kala, joka on pienenä mennyt onkaloon, mutta huomaamattaan kasvanut niin suureksi, ettei enää pääse vapauteen muiden kalojen joukkoon.

  Niin, kyllä ilmat nyt meni äkkiä aika hyytäviksi, hrrr

  VastaaPoista
 10. Ihailen tuota värimaailmaasi.

  Jäin miettimään, pujahtiko tuo kala pienenä muita piiloon vai pakoon vai muuten vain seikkailemaan. Sen ilme nyt kyllä sanoo, että se haikailisi muiden luo.

  Miksi se ei uskalla yrittää? Pelkääkö se muuttuneensa muunlaiseksi kolossaan ollessaan?

  Entä jos kaikki onkin vain perspektiivivirhettä ja kaikki muut olisivatkin aika samanlaisia ja kaikilla muillakin olisi joku oma omituisuus. Jospa niillä muillakin on oma piilo...........

  Eikös taiteen tehtävä ole herättää muissa omia mielikuvia? Täällä heräsi :)

  VastaaPoista
 11. Hauska, että heräsi mielikuvia Mm:-) Minä itse ajattelin piirtäessäni, että kala oli pujahtanut piiloon ja kasvanut huomaamattaan niin suureksi, ettei se enää pääse takaisin. Se ei yksinkertaisesti mahdu. Mutta nyt aloin miettiä, että ehkä se tosiaan voisi päästä ulos, mikäli älyäisi etsiä jotain muuta reittiä kuin mistä se tuli tuohon koloonsa.

  VastaaPoista

Kerro mitä mielessä!