lauantai 20. heinäkuuta 2013

Paljon huutomerkkejä on hyvä merkki

Multarannan miljonäärit kesäteatterinäytelmän kanssani käsikirjoittanut Salme kertoi, että jossain Pohjois-Karjalassa ilmestyvässä lehdessä kriitikko oli moittinut näytelmäämme siitä, että käsikirjoitus kompastuu kliseisiin. Olisin halunnut kirjoittaa lehteen kritiikin kritiikin, mutta Salme ei innostunut asiasta, joten sanon sanottavani täällä.

Hei sinä kesäteatterinäytelmä Multarannan miljonäärit käsikirjoitusta kritisoinut kriitikko. Olet täysin väärässä. Näytelmämme ei kompastu kliseisiin, vaan syöksyy niihin pää edellä. Eikä pelkästään syöksy, vaan melskaa ja räpiköi niissä. Päämääränämme on, (koska pitäähän elämässä ja taiteessa jokin päämäärä olla), karnevalisoida kesäteatteriperinnettä ja turboahtaa puskafarssi uusille leveleille.

Salme kertoi myös, että kultturelli ystävämme oli käynyt katsomassa näytelmän, ja lähettänyt sähköpostissa palautetta jossa oli ollut paljon huutomerkkejä.

Anna kävi vinkkaamassa, että se arvostelu löytyy täältä!

Share/Bookmark

8 kommenttia:

 1. Ihan hauskahan tämä on:
  http://www.ylakarjala.fi/uutiset/RTV/4733911

  Näytelmäänne verrataan naivistiseen maalaukseen, ja sehän on kiinnostava taiteenlaji. Uskon, että innostatte muitakin yrittämään.

  P.S. Koko Suomi katselee TV:stä verorahoillaan kustantamiaan ohjelmia, joita ei kärsi katsoa ollenkaan.

  VastaaPoista
 2. No olitpa ihme velho, kun heti löysit!

  VastaaPoista
 3. Kirjoita ihmeessä lisää näytelmiä(kin).

  VastaaPoista
 4. Täällä tyytyväisen katsojan kuvia. Myrskyn läpi kesäteatteriin:
  http://hurahtanut.blogspot.fi/2013/07/maanantain-mutinoita.html

  VastaaPoista
 5. Kritiikin perusteella vaikuttaa siltä, että näytelmään on ängetty väkisin kaikki mahdollinen. Onko varsinaisessa käsikirjoituksessa se punainen lanka?

  VastaaPoista

Kerro mitä mielessä!