perjantai 19. huhtikuuta 2013

Etuoikeutettu

18.

Jotain vikaa navigaattorissa, sanoi tsetseeni Bostonin pommi-iskusta.

***
Tässä voisi taas soimata itseään mauttomuuden huippua lähentelevästä lauseesta joka ei ehkä ole aforismia koskaan nähnytkään, mutta kun en yhtään ymmärrä miten Tshetshenian itsenäisyyttä auttaa tällainen paukautus Bostonissa.

***

Eilen päättyi yksi kirjoittajakurssi, sain kaikilta kurssilaisilta henkilökohtaisen kirjeen ja sitten yhteisen lahjan ja vielä lahjakortinkin, enkä ollut lainkaan osannut aavistaa olevani niin suosittu. Kun olin hetken riemuinnut suosiostani, tulin ajatelleeksi että ehkä kysymys on enemmän siitä, että kurssilaiset ovat poikkeuksellisen hyväntahtoisia ihmisiä ja halusivat päästää minut hyvillä mielin kesälaitumille.  Mikä kyllä onnistui, koska olen ollut kohtuullisen hyvätuulinen ja jotenkin rentoutuva kaikista maallisista murheista huolimatta.

Sitä paitsi, ihan käsittämätöntä, sain Kirjallisuuden edistämiskeskukselta anomani apurahan. Ihan tuosta vain. Anoin avustusta kannettavaan tietokoneeseen voidakseni kirjoittaa kesä-asunnollani. Ajatelkaa. Olenko vähän etuoikeutettu, mitä.

Share/Bookmark

10 kommenttia:

 1. Oliskohan Bostonin iskussa kyse jihadista, siitä sisäisestä kilvoittelusta?

  VastaaPoista
 2. Oh. Minäkin tarvitsisin avustusta uuteen kannettavaan. Pitäisiköhän kokeilla siipiä :D Onnea siitä, että olet ollut suosittu. Ja saanut apurahaa. Ja hyväntuulisuudesta myös :)

  VastaaPoista
 3. Onnea apurahasta ja suosiosta!

  Pidin myös aforismista. Varmaan siitä joku ottaa nokkiinsa kun se on nykyään niin suosittua. Ensi vuonna uudet kujeet.

  VastaaPoista
 4. En ylipäänsä ymmärrä pommeja, ajettiin sitten miten tärkeää asiaa hyvänsä.

  Usko nyt, susta tykätään ja olit mieluinen ope! Miksköhän se on niin vaikeaa ottaa kehuja vastaan... Nauti suosiosta oikein kybällä ja apurahasta myös!

  Sanna

  VastaaPoista
 5. Kiitos Sanna, juu kyllä uskon olleeni mieluinen ope, mutta toisaalta ihan sama tyyppi olen ollut joillakin toisilla kursseilla, enkä ole ollut yhtä mieluinen... Mutta nautin suosiosta ja apurahasta.

  Sami, otetaan mekin nokkiin jostain. Mistä otettais?

  Helmi-Maaria, sitten vaan kärppänä anomaan rahoja heti tilaisuuden tullen:-)

  Kenpä tietää anonyymi.

  VastaaPoista
 6. Onnea apurahasta! Niin se kuule on, kaikki tykkää. Toiset tykkää hyvää, toiset huonoa. Kaikki kuitenkin tykkää. :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos!
  Ja hei tuo tuossa persässä on aforismi!

  VastaaPoista
 8. Kannatti kuunnella niitä maallikkosaarnaajia lapsena. Niiltä oppi tämän tapaisia viisauksia, maailmanlopun ennusteiden ohella. Yhden ilmeikkäästi ja vitsikkäästi puhuvan papparaisen vakijuttuun liittyi joku tuon tapainen ajatelma. En ihan muista, miten se tarkkanottaen meni, mutta hyvän ja huonon tykkäämisellä siinä jotenkin leikiteltiin.

  VastaaPoista
 9. Persässä...

  Siis kannatti kuunnella maallikkosaarnaajia.

  VastaaPoista

Kerro mitä mielessä!