perjantai 26. huhtikuuta 2013

Hei tämmöiset on tulossa syksyllä!

Johannes ja Jura kertoo pienen pojan ja dinosauruksen ystävyydestä. Kaikenlaista voi tapahtua, kun hetkeksi unohtaa, että mikä on mahdollista ja mikä ei.

Kaivatut taas kertoo kolmesta ihmisestä jotka kaikki kaipaavat tytärtään.  Nettikaupan sivuilta siis löytyy tiedot. Kirjat ilmestyvät syksyllä. Arvostelukappaleista kiinnostuneet voivat ilmoittautua vaikkapa minulle kirsti.ellila(ät)gmail.com

Onkohan minulla ollut jokin tähtitaivaskausi, kun kummassakin kirjassa on tuollainen kansi ja tarinoissakin tuijotellaan yötaivaalle ja etsitään sieltä suuntaa.

Share/Bookmark

12 kommenttia:

 1. Onnea tuleville uutukaisille! :D
  Jännästi noissa on aika samanlaista väriteemaa kansissa :)

  VastaaPoista
 2. Onnea uutukaisille!

  Yötaivasta on hyvä katsoa.

  VastaaPoista
 3. Peräti kaksi kirjaa sulta tulossa. Odotan innolla! Upeat kannet molemmissa. Saitko itse vaikuttaa kansikuvituksiin?

  Sanna

  VastaaPoista
 4. Olet ihan paras, toteaa taas kerran Salme

  VastaaPoista
 5. Onnea!
  Johannes ja Jura. Kiehtova kansi ja nimi. Voi aivan kuvitella, miten ihmeelliseltä lapsesta tuntuu ottaa tuo kirja käteensä.

  Luin lyhyen selostuksen molemmista kirjoista. Kaivatut taitaa olla jotain ihan uutta, uuden kauden avaus.:)

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille myötäelämisestä!
  No juu Anna, AINAHAN sitä toivoo, että jokin uusi kausi avataan.

  VastaaPoista
 7. Ei kyllä joka tyttö tuommoiseen kirjoitusvauhtiin pysty! Kaksi kirjaa: et kai sentään kirjoittanut niitä rinta rinnan?
  Ihailla pitää. Ja lukea pitää, luulenpa, että hankin ainakin toisen, sen pienen pojan ja dinosauruksen ystävyydestä kertovan - tai vaikkapa molemmaat. Lukemisen jälkeen laitan ne hyllyyn ja toivon, että mun karvanaama poika ne siitä joskus löytäisi, lukisi omille lapsilleen (joita tosin ei vielä ole).

  Onnea ja menestystä!

  VastaaPoista
 8. Niin siis munhan kirjoitusvauhti ei edes ole mikään ihmeellinen, jos vertaa johinkin muihin joilta tulee 4 kirjaa vuodessa ihan jatkuvalla syötöllä. Mutta kyllä näitä on ihan ritiriinan kirjoitettu, tai vähän lomittain.

  VastaaPoista
 9. Upeat kannet! :D Sisällöstähän ei vielä uskalla sanoa mitään - hienoa... mä niiiiiiin pidän dinoista! *kai sitä voi leikkiä, että ostaisi lapsenlapsilleen?*

  VastaaPoista
 10. Hei, tosi hienoa - lämpimät onnittelut! Kirjat näyttävät ja kuulostavat kiehtovilta eli kovasti kiinnostaa.

  VastaaPoista

Kerro mitä mielessä!