perjantai 3. huhtikuuta 2015

ETSINTÄKUULUTUS: Vankileirikokemuksia valkoisten näkökulmasta kirjallisuudessa?

Kolmannessa huoneessa oli arvio Tuntemattomista!

Se vain jäi vaivaamaan, (koska AINAHAN minua jää jokin vaivaamaan, pyydän jo etukäteen anteeksi, jos tämä käy satunnaisen lukijan hermoon), että onko vankileirikokemuksista tosiaan julkaistu PALJON kirjoja? Onko valkoistenkin vankileirikokemuksista? Siis PALJON, verrattuna esim. kirjallisuuden talvisota, jatkosota tai vaikkapa perhehelvettikuvauksiin.

Mikä on paljon tässä tapauksessa, kun puhumme sisällissodasta, kansalaissodasta, luokkasodasta tai vapaussodasta?

Jos tiedät romaanin, joka jollakin tavalla käsittelee valkoisen osapuolen näkökulmasta sisällissodan ajan vankileirien todellisuutta, viitsitkö vinkata, koska tämä asia kiinnostaa. Vinkin voit laittaa kommenttiboksiin. Jos haluat osallistua samalla kirja-arvontaan, lähetä yhteystietosi minulle kirsti.ellila(at)netti.fi.

Huomasin, että hieno äänestykseni on päättynyt. Eniten kannatusta sai sisällissota, kuten oikein onkin. Mutta myös kansalaissota sai kannatusta. Hajaääniä lohkesi myös vapaussodalle ja luokkasodalle. Äänestäneetkin voivat osallistua kirja-arvontaan lähettämällä yhteystietonsa. Myös kuka tahansa muu voi osallistua. Jos linkität tämän arvonnan, ilmoita siitä, niin saat pari ylimääräistä "arpaa" siitä hyvästä. Voittona tietenkin tuo minun mainio romaanini.Share/Bookmark

3 kommenttia:

  1. Satunnainen lukija kiivetköön kuuseen. Jos hermostuttaa, sopii poistua sivulta. Bloggaaja huseeraa omalla tontillaan niin kuin lystää, joten anna vaivata kaikessa rauhassa!

    VastaaPoista
  2. Vapaussota. Punaiset saivat aseet Venäjältä, vieraalta valtiolta, mikä tahtoo "unohtua". Rehellisyys ennen kaikkea.

    VastaaPoista

Kerro mitä mielessä!