lauantai 25. huhtikuuta 2015

Olin taas tuhma

Minua vaivaa se, että kysyin eräältä kollegalta, joka on julkaissut kymmeniä kirjoja, että miksi hän ei kuulu kirjailijaliittoon. Olin nimittäin katsonut katalogista, että onko siellä hänen yhteystietonsa, eikä ollut. No hän ei vastannut tunkeilevaan kysymykseeni niin kuin varmaan oikein onkin. Ei kai semmoisia kuulu kysellä. En tajua miksi piti taas yrittää työntää nokka asiaan joka ei minulle kuulu.

Share/Bookmark

2 kommenttia:

  1. Jos häntä ei ollu huolittu sinne? Yks menestyskynäilijä, joku Vuorinen yritti ja hänelle sanottiin, ettei hän ole kirjailija. Joten jos sinut on hyväksytty, niin kirjailija olet. En tiedä liittyykö asiaan, mutta jos kirjailijan keskiansio lasketaan kirjailijaliiton jäsenistä, niin eikö totuus vääristy, jos sinne hyväksytään vain persaukiset?

    VastaaPoista
  2. Kirjailijaliittoon kuuluu kyllä lukuisia menestyskirjailijoitakin., joten persaukisuus ei ole pääsyn edellytys. Vuorisen tapauksesta en tiedä tarkemmin, mutta onhan noita muitakin, joita ei ole ensimmäisellä kerralla hyväksytty, vaan vasta toisella tai kolmannella. Ymmärrän, että sellainen sieppaa. Tiedän myös kirjailijan joka ehti kirjoittaa sata kirjaa ennenkin pyrki ja pääsi, ja yllättyi siitä että pääsi. Niin on se mahdollista, että tämä on pyrkinyt, mutta minun on vaikea ymmärtää miksi ei olisi päässyt, sen verran tasokas tuotanto kuitenkin. Itse epäilin, että hänellä on jokin oma syynsä olla kuulumatta ja minua olisi kiinnostanut tietää mikä se on. Olen siis alkanut itse kokea ahdistavana jäsenyyteni ko järjestöön ja siksi kiinnostaisi keskustella liiton asioista jonkun luotettavaksi kokemani kollegan kanssa.

    VastaaPoista

Kerro mitä mielessä!