keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

#%&/!!**!! pysykää kaukana minusta tänään

Muistaakseni olen joskus murrosiässä lyönyt äidille luurin korvaan, kun en ole jaksanut kuunnella hänen jäkätystään. Sen jälkeen olen suoriutunut puhelinkeskusteluista sivistyneeseen sävyyn.

Nyt olen jälleen elämässäni tullut vaiheeseen, jolloin lyön ihmisille luurin korvaan. Tai siis nykyäänhän ei enää lyödä luuria korvaan, vaan survaistaan vihaisesti sitä punaista luurinkuvaa.

Viimeksi survaisin luuria, kun yhteistyökumppani sanoi "semmoista se on" kun kerroin, etten ole kuukauteen pystynyt tekemään omia varsinaisia töitäni näiden #%&/=?€!!! tiedotushommieni vuoksi. Sen ei hemmetti sentään pitäisi olla semmoista. Kukaan muu ei joudu tämän projektin vuoksi mitätöntä korvausta vastaan pilaamaan elämäänsä.

Share/Bookmark

8 kommenttia:

 1. Uhmaan käskyäsi. Joskus sanat vain eivät riitä kertomaan miten paljon ketuttaa ja silloin luurin paiskaaminen korvaan (tai punaluurinäppäimen survaiseminen) on ainoa keino ilmaista se. Joten saat kaiken sympatiani.

  VastaaPoista
 2. Huhuilen varovasti täältä kehän laidoilta, että hyvä! Näytä niille! :D

  VastaaPoista
 3. Minäkin tulin uudestaan kattomaan että uskaltaako tulla sisään. Uskalsi. Noin se vaan joskus on; luuri on lyötävä korvaan, kun sanat eivät riitä. Tsemppiä ja vähän iloa keväästäkin!

  VastaaPoista
 4. Oikein! Ärjyy kunnolla, et sinä sentään orja ole.

  VastaaPoista
 5. Uskallan kumminkin kertoa, että ilokseni löysin kirjasi Pappia kyydissä Leppävaaran Sellon Kirjatorilta. Olin tilannut sen ja Pelastusrenkaita netistä. Nettikaupasta tuli Pelastusrenkaita ja ilmoitus, että Pappia kyydissä on loppu eikä sitä enää saa. Hah! Haluan mieluummin aloittaa kirjasarjan alusta enkä toisesta osasta. Vielä en toimertunut kirjastostakaan kysymään mutta ohikulkeissani tänään älysin kysyä Kirjatorilta. Myyjä muisti heti, että "on se kirja meillä" ja meni hakemaan. Sellon Suomalaisessa kirjakaupassa ei kirjaa ollut, mutta sanoivat, että kirja ilmestyy elokuussa pokkarina.

  VastaaPoista
 6. Kuiskaan täältä ovenraosta: Opi sanomaan ei!
  Aina ei tarvitse olla kiltti tyttö ja tehdä muiden mieliksi.

  VastaaPoista
 7. Kyllä sen kännykän luurinkin voi "lyödä korvaan". Olen kokeillut. Meni tosin rikki se känny.
  Toivottavasti projektin kanssa pian helpottaa, että saat omille töillesi aikaa!

  VastaaPoista
 8. Kiitoksia osanotoista teille kaikille.

  Hei Paula, kiitos tiedosta, mietinkin nimittäin, että milloin se pokkari oikein ilmestyy. Toivottavasti pidät kirjasta:-)

  VastaaPoista

Kerro mitä mielessä!