maanantai 11. heinäkuuta 2011

Aforismeja

Koulussa annettiin kesätehtäväksi tehdä kolmen kortin sarja, joista jokainen kortti alkaa tekstillä "Parisuhde on..." Tuleekohan minusta nyt kaiken kukkuraksi aforistikko, kun oikein harjoittelen. Kameli on piirretty illustratorilla. Minulla on polkujen sulkemisessa jotain häikkärää. Siivosin vieraiden tullessa ja nyt ohjeläpyskäni on kadoksissa. Opin jälleen sen, ettei kannattaisi koskaan siivota, koska sen jälkeen ei löydä ikinä mitään.

Lisäys: Teinkin nyt kortit putkeen. Tehtävän b-osa jää vielä odottamaan, eli pitäisi vielä tehdä mainos, jolla kaupittelen korttejani. huoh***ps. käykää kurkkaamassa sarjakuvablogiani, johon pääsin taas lisäämään yhden pikkuisen stripin.

Share/Bookmark

8 kommenttia:

 1. Uusi postikorttisarja tulossa näistä....?

  VastaaPoista
 2. Leikisti tulossa. Että saan kurssin suoritettua.

  VastaaPoista
 3. Kyllä, olet myös aforistikko!

  VastaaPoista
 4. Sie oot hyvä :) Nuo kameli ja kissa kivasti täydentävät toisensa.

  VastaaPoista
 5. Maisakaisa, vanha kansa kuitenkin tietää, että suutarin olisi pysyttävä lestissään ja tiedän ettei tämä ole minun lestini varsinaisesti:-)

  Rosetta, ehkä olisikin kannattanut miettiä koko sarja eläimistä. Hmmm.

  VastaaPoista
 6. Nää on loistavia, sekä kuvat että sanat! Oot todellakin oikee multitalentti :)

  VastaaPoista
 7. Mukavia kortteja ja sarjakuvia piirtelet ja kirjoittelet! Yhdeksän henkeä hyvinkin parisuhteessa. Muuten, itselläni on sama ongelma siivoamisen suhteen; tavarat katoavat superhyviin piilopaikkoihin. Parempi kun antaisi niiden olla levällään. "Talo elää tavallaan ja vieraat tulee ajallaan."

  VastaaPoista
 8. Delilah, tuota sananlaskua minäkin toistelin, ja silti siivosin kadoksiin kaikki tavarani.

  Kiitos Anu, yritystä ainakin riittää;-)

  VastaaPoista

Kerro mitä mielessä!