maanantai 25. heinäkuuta 2011

Kyllä nämä asiat ovat minulle vähän liian monimutkaisia

Kun äsken pengoin loman virkistämänä tavaroitani, löysin edellisen printterin asennuslevyn, sen joka on ollut pitkään hukassa.

Uusin kesän suomin voimin asensin sen uuteen myllyyni, joten minulla on nyt kaksi printteriä. Huomasin, että tämä printteri on myös skanneri. Nyt minulla on siis kaksi skanneriakin. Hyvä että asia selvisi tässä vaiheessa, edellisen koneen aikana en tähän ominaisuuteen älynnyt vielä törmätä.

Soitin huoltoliikkeeseen ja tiedustelin kannattaako neljä vuotta vanha kannettavani vielä huoltaa. Ohjauslevy ei toimi. Huoltotyyppi kysyi pullottaako akku. Käänsin koneen ja kone tosiaan pullotti kuin mätimade. Siinä on kyllä ihan tulipaloriski, huoltotyyppi sanoi. Mutta kyllä se kai huoltaa kannattaa.

Ulkoista kovalevyä en sen sijaan saanut vieläkään asennettua. Kone ilmoittaa yksikantaan, ettei se tunnista laitetta. Levy pitäisi alustaa, mutta ruutuun tulee niin monimutkaisia ilmoituksia, että pitää ensin miettiä hiukan.

Uuden koneen mukana ostin myös Protection Plan paketin, se pitäisi rekisteröidä, että sitä voi käyttää. Rekisteröiminen edellytti kuittia, joka tietysti oli jossain järkevässä paikassa, niinhän ne aina. Mutta mikähän se järkevä paikka mahtoi tällä kertaa olla. Siinä yksi elämän ainutkertainen päivä taas kuluikin sujuvasti kuittia etsiessä.

Mutta ei kuitin löytyminenkaan vielä asiaa ratkaissut, kuittia pitäisi osata lukea Kolme liuskaa erilaisia numero- ja kirjainsarjoja. Hinnat sentään erotin heti, niitä ei kai nyt kysytty.

Opiskelin Protection Plan aloitusoppaasta, että mihin kaikkeen minä olen nyt oikeutettu. Mutta silmiini osui niin paljon ehtoja ja varauksia ja huomautuksia, että puhti alkoi vähitellen haihtua.

Mutta vähän taas piristyinkin, kun Villasukka kirjahyllyssä oli lukenut Eksyneet.

Share/Bookmark

2 kommenttia:

  1. Sinähän saat nyt printtailla ja skannailla ihan urakalla, vallan kahdella laitteella :)

    Kiitoksia linkityksestä :)

    VastaaPoista
  2. Pitäisi kai jotenkin tutkia, että kumpi on laadukkaampi. Kiitos kommentista:-)

    VastaaPoista

Kerro mitä mielessä!