keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Kuinka erotetaan hieno ihminen prostituoidusta

IMF:n entinen pääjohtaja Srauss-Kahn on pidätetty, koska häntä epäillään yhteyksistä maksullisia seuralaisia järjestävään prostituutiorinkiin. Asianaja Henri Leclercin mukaan Strauss-Kahnin on ollut mahdoton tietää ovatko naiset olleet maksullisia vai eivät. Turun sanomien mukaan: Tällaisissa juhlissa ihmiset eivät ole aina vaatteet päällä. Koettakaapa itse erottaa, onko alaston nainen prostituoitu, vai hieno leidi.

Kun Strauss-Kahnin tapaiset pomot pönöttävät uutislähetyksissä ja antavat lausuntojaan, mietin aina mikä saa jonkun jaksamaan tuollaista elämää. Mutta ehkä sitä jaksaa juhlien vuoksi, joissa ihmiset eivät ole aina vaatteet päällä. Minä en tiedä tuollaisista juhlista mitään. Veljen 60-vuotisjuhlissakin kaikilla oli vaatteet päällä alusta loppuun, ja suoraan sanoen se on minusta ihan hyvä niin.

Mutta mitä paastoon tulee, ajatukseni ovat nyt kirkastuneet. Kokeilen täydellistä nettipaastoa perjantaisin. Aina kun aion klikkailla nettisivuja otankin kirjan käteen ja luen sieltä muutaman ajatuksen. Pitäisikö valita tietty kirja, vai luenko mitä vaan kirjaa? Liitän paastooni myös pyrkimyksen tehdä hyviä tekoja, edes pieniä.

Share/Bookmark

16 kommenttia:

 1. "Veljen 60-vuotisjuhlissakin kaikilla oli vaatteet päällä alusta loppuun, ja suoraan sanoen se on minusta ihan hyvä niin."

  Ei herregyyde kun pääsi huutonauru :'D

  Tsemppiä paastoon! Minäkin koitan vähentää netissä roikkumista, kun välillä tuntuu että tänne jotenkin meinaa jumittua... Vastalääkkeeksi lainasin kaverilta Wittgensteinin Ajatusliikkeitä.

  VastaaPoista
 2. Hyvä ajatus tuo nettipaasto. Olen niin addiktoitunut nettimaailmaan, että tekisi hyvää tuollainen paasto. Jonkinlainen ruokaan liittyvä paasto olisi myös tarpeen, farkut kiristävät.

  VastaaPoista
 3. Unohdin mainita paastojen henkiset tavoitteet. Ilman tätä mainintaa pelkään leimautuvani pinnalliseksi yksilöksi.

  Mitä tulee pääjohtajaan niin hän lienee seksiaddikti tai sitten vaan tyhmä.

  VastaaPoista
 4. Veljen 60-vuotisjuhlissakin kaikilla oli vaatteet päällä alusta loppuun, ja suoraan sanoen se on minusta ihan hyvä niin. "
  Virkistävä kommentti!

  Strauss-Kahnin naama näyttää uusimmissa kuvissa siltä, että hänkään ei enää jaksa.

  VastaaPoista
 5. No huh Anu, respektiä tuosta lukuvalinnasta!

  Heidi, olisikin tosiaan ikävä leimautua kovin pinnalliseksi, joten henkiset tavoitteet olisi syytä pitää mukana matkassa. Henkisistä tavoitteista puhuminen vain on jotenkin nolompaa kuin puhua ruuan vähentämisestä tms.

  Anna, juu ei varsinaisesti iske kademieli noita kuvia katsellessa.

  VastaaPoista
 6. Minä yhdyn Anuh:n ja Annan kommentteihin :D

  VastaaPoista
 7. Kirsti, kun tätä Strauss-Kahnin asiaa on puitu ja välillä hän on sitten ihan puhdas pulmunenkin ollut - muka - niin olen hiukan tylsästi ajatellut, että ei savua ilman tulta. Tämän päivän kuva herrasta Hesarissa oli paljon puhuva...

  Nettipaasto! Mistä sinä näitä sanoja tehtailet;-) Juuri ajattelin sokeripaastoa, mutta olisin niin paljon mielummin nettipaastolla. Vakavasti puhuen, olet niin oikeassa ja oikealla linjalla. Minä olen joskus rivien välissä yrittänyt kainosti toivoa, että edes viikonloput olisi jotain muuta kuin koneella, mutta ei ole ottanut tulta. Ehkäpä ryhdyn järjestämään itselleni uutta lukujärjestystä...Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
 8. Nyt kun en enää voi itse auttaa itseäni, luotan siihen, että joku muu auttaa. Ja aina on auttanutkin. Paha saa aina lopulta palkkansa.

  VastaaPoista
 9. Leena, nettipaasto tuntuu yhtä vaikealta ja pelottavalta kuin sokeripaastokin, mutta minua huojensi kun tajusin ettei tarvitse paastota 40 päivää putkeen, vaan voi paastota päivän viikossa:-) Eilinen Voimala oikeastaan antoi vielä viimeisen sysäyksen, kyllä kannattaa antaa aivoille yksi netitön päivä viikossa.

  Anonyymi ystäväiseni, toivon sinulle kaikkea hyvää elämässäsi. Aivan varmasti kaikki käy hyvin kunhan hetken tuumailet.

  VastaaPoista
 10. Minuakin naurattivat nuo veljesi 60-vuotispäivät, mutta Strauss-Kahnin touhut eivät. No, ennemmin tai myöhemmin hän jää kiinni kun noin uhmaa kohtaloaan. Vastenmielinen tyyppi, reliikki vanhoilta ajoilta, jolloin valtaapitäville kaikki oli sallittua.

  Nettipaasto on hyvä idea. Minun oli helppo aloittaa vähintäänkin kevennyskuuri, kun työpisteeni siirtyi keittiön nurkasta yläkertaan. Kun illalla lopetan työt, laitan koneen kiinni, eikä myöhemmin tule enää mieleenkään kiivetä takaisin vindenille katsomaan, että mitäköhän FB:ssä tapahtuu.

  Vielä kun saisi telkkarin kiinni (mieheni katsoo sitä, en minä, mutten osaa lukea telkkarin ollessa auki), niin saisi kirjan useammin auki. Mutta ei Wittgensteinia!

  On minulla nimikin - Susanna - mutten osaa laittaa sitä näin hienoon systeemiin.

  VastaaPoista
 11. Kiitos jälleen päivän piristyksestä Kirsti :D

  Ja kyllä, vaatteelliset juhlat saavat minunkin kannatuksen.

  VastaaPoista
 12. Susanna, vindenin kohdalla yhdistin, että kuka kommentoi. Valitettavasti en usko S-K:n olevan menneen ajan kamaa, samaa uskon harrastavan nuorempienkin. Tällaisten juttujen kohdalla itse mietin lähinnä sitä, miksi tämän hyypän hämärähommat nousevat parrasvaloihin. Olen niin kyyninen, että uskon sen liittyvän johonkin taustakuvioon. Ja minulla vähän sama tilanne, mies katsoo töllöä, se häiritsee keskittymistä. Ehkä korvatulpat auttaisivat?

  Ole hyvä Villasukka:-)

  VastaaPoista
 13. "Koettakaapa itse erottaa, onko alaston nainen prostituoitu, vai hieno leidi."
  Ihan peruserottelun voisi tehdä sillä pohjalla, että hienojen leidien ei välttämättä tarvitse riisutua ilkopinnalleen vanhojen pierujen härskeissä juhlissa.

  VastaaPoista
 14. No ei välttämättä tarvitse, mutta ehkä he joskus haluavat? Mieleen tulee männävuosien hittikirja Catherine M:n seksuaalielämä, jossa hieno kulttuurileidi kirjasi ylös omat seksikokemuksensa.

  VastaaPoista
 15. Mun tekisi mieli taas tarttua sanoihin ja kysyä miksi ei prostituoitu voisi olla "leidi" siinä missä muutkin. Tai kääntäen, en minä ole "leidi", mutta en kyllä prostituoitukaan (enkä toki tapaa esiintyä juhlissa alastomana).

  Mutta osuvasti laitoit sukujuhlista :D Tulee mieleen yhden ystävän isän kuuskymppiset, joissa oli ravintolan puolesta ohjelmanumerona erotiikkabingo. Oli siinä varmaan rykimistä...

  VastaaPoista
 16. Ehkä ne päivät ovat lähellä jolloin prostituoidut niitä varsinaisia leidejä ovatkin. Erotiikkabingo... hahhah joo, voin kuvitella.

  VastaaPoista

Kerro mitä mielessä!