tiistai 30. kesäkuuta 2009

Nyt se saapui


Bodin kautta tuottamani omakustannematkakirja tuli tänään kuriiripostilla Saksasta. Tai olisi se tullut aikaisemminkin, mutta minä en ollut kotona.

En lopultakaan saanut vastausta siihen kuinka tiedosto saadaan macilla lähetettyä. Siirrellessäni tiedostoa macin ja vanhan pc:ni välillä oli päässyt tapahtumaan sellainen fiba, että kaksi valokuvaa oli tipahtanut pois. Tai sitten virhe on tapahtunut jossain muussa vaiheessa, olennaista kuitenkin on, että kaksi kuvaa puuttuu. Se harmittaa minua, mutta muuten olen kirjaan kohtuullisen tyytyväinen kun siis ottaa huomioon ettei minulla ollut kirjan suhteen kunnianhimoisia tavoitteita.

Kirjaa on myynnissä joissakin nettikirjakaupoissa, mutta en aio tehdä suuria markkinointiponnisteluja, koska projektin ideana oli lähinnä vain kokeilla että kuinka homma pelaa, niin että osaan auttaa jos joku haluaisi tehdä tällaisen pikku opuksen.

Ihan mukavalta tuntuu olla omakustannekirjailija. Muistaakseni se oli Saara joka joskus kysyi onko omakustanne omaa kustanne. Vastaan, että kyllä on. Ja urea on tunnetusti väkevä lannoitusaine.

Share/Bookmark

5 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon Kirsti, taas putkahti kirja ulos uunista. Nyt ilmottaudu jonkun ryhmän mukaan huikealle matkalle maapallon toiselle puolelle. Lupaat kirjoittaa matkasta kirjan. Ryhmä tietty kustantaa reissusi. Ai niin, ei se mikään uusi idea ole, havahtuu Sinikka.

  VastaaPoista
 2. Niin mutta kun huomasin juuri etten kauheasti tykkää matkustella. Mutta muuten hyvä ajatus, Sinikka.

  VastaaPoista
 3. Tämä tosiaan kiinnostaa. Sekä kirjasi että BoD.Macin käyttäjänä hämmästelen, mikä mahtoi tökkiä?

  VastaaPoista
 4. Hei Marjattah! Ongelma oli siinä, että dokumentin koko piti määritellä kahdessa eri paikassa sitä lähetettäessä. Se piti määritellä Easyprintissä sekä wordin tulostusikkunassa, tai miksi sitä nyt kutsutaankin. Ohjeet olivat vain windowskoneille. Mäkissä avautuu kuitenkin eri näköinen ikkuna kuin windowskoneissa, eikä määrittelyjä pysty tekemään aivan identtisesti. Olin löytävinäni kohdan josta koon sai mäkissäkin vaihdettua, mutta tämä ei kuitenkaan auttanut tulostusongelmiin, en saanut tiedostoa mäkillä lähtemään.

  VastaaPoista
 5. Kas kummaa, täytyykin perehtyä. Onhan Mac sentään visuaalisten suunnittelijoiden ykkösväline :-)

  VastaaPoista

Kerro mitä mielessä!