maanantai 16. maaliskuuta 2009

Muutin pois Vuodatuksesta

Olen suunnitellut kauan sitä, että muuttaisin pois Vuodatuksesta. Vanha häiris on ollut huonolla hoidolla pitkään. Nyt viimein tuli sellainen luova tauko, että pystyin tekemään jotain asian hyväksi. Mielikuvituksettomasti valitsin Bloggerin. Tämä on muuttunut helppokäyttöisemmäksi sitten viime kokeilun, tai ainakin suomenkieliseksi. Hiukan ujostuttaa pistää oma kuva esille noin näkyvästi, mutta yritän karaistua markkinoimaan itseäni.

Minulla on kotisivutkin tekeillä. Kun saan ne johonkin malliin, pistän linkin sieltä tänne ja täältä sinne. Ulkoasussa riittää vielä ihmettelemistä sekä siellä, että täällä. Koodit eivät tottele, eikä piirroksistakaan tule ihan sellaisia kuin pitäisi. Mutta katsotaan josko se bloggaaminen tästä lähtisi liikkeelle kun on uusi hieno pohja ja kaikki.

***

Lisäys: mm vinkkasi, että Satakunnan kansassa olisi kirjastani arvostelu. Ja onhan siellä. Arvostelijan mielestä Pappia kyydissä ei kuvaa kirjan sisältöä. En tajua mikä nimi olisi voinut olla parempi kun kaikenkaikkiaan kolme pappia siinä saa kyytiä.

Share/Bookmark

25 kommenttia:

 1. Ei paina mikään, tulin vaan katsomaan mihin jouduit.

  VastaaPoista
 2. Heh. Tämähän näyttää kivalta :-) Kuva ja kaikki.

  VastaaPoista
 3. Ai, mikäkö painaa? Ihminen, moni ihminen painaa. Jonkunverran. Ne, jotka painavat enemmän kuin toiset, niillä on painoarvoa.

  Näyttää hyvältä uusi tilasi.

  VastaaPoista
 4. Ihana toi piirros.

  Oliskohan tää bloggeri mullekin hyvä nyt jos se on siirtynyt suomenkieliseksi. En tykkää kun vuodatus uudistui. Tuntuu että on ihan sen takia kirjoittaminen vähentynyt. No se on varmaan tekosyy.

  Karpalo

  VastaaPoista
 5. Voi kun hauskaa saada kommentteja tuliterään blogiin, ei enää tunnu niin yksinäiseltä!

  Karpalo, minusta bloggeri nyt tuntui ihan selkeältä ja blogin ulkoasukin miellyttää enemmän kuin Vuodatuksen pohjat. Suosittelen.

  VastaaPoista
 6. Tännehän löytyi helposti suoraan Blogilistalta. Tiedätkö, että tänään oli arvostelu uusimmasta kirjastasi Satakunnan Kansassa?

  VastaaPoista
 7. Jaa, en tiennyt. Kiitos vinkistä mm!

  Kirsti

  VastaaPoista
 8. Onnea uuteen blogiin!

  VastaaPoista
 9. Tervetukoa bloggeriin! Mainio kansikuva kera omakuvan.
  Vinkki: anna vanhalle blogille toinen nimi ja säilytä! Siellä on paljon luettavaa.

  VastaaPoista
 10. Hieno tuo yläpalkkikuva!

  VastaaPoista
 11. Vuodatus on parhaimman näköinen näin asiakkaan näkökulmasta. Mutta näköjään kirjailijan mielestä ei.

  Opeta mitä tarkoittaa typepadopenidurlosoite ja kaikki tuo muu. Kirjoitan siis anonyyminä, kun en muutakaan voi, vaikka olen Helmi.

  Esikatselu: Valitse profiili. Äh!
  Pyyntöäsi ei voitu käsitellä. Yritä uudelleen.

  VastaaPoista
 12. Kiitos Kalle ja Marjatta ja Jukka!

  Oi voi Helmi, olen pahoillani jos tämä tuntuu asiakkaasta vaikealta. Oikeastaan se on erittäin huolestuttavaa suorastaan, koska olen niin riipuvainen asiakkaistani. Niin, tuosta valitse profiili kohdasta joudut valitsemaan, missä nimissä kommentoit. Tuossa on lueteltu esim erilaisia blogipohjia, Google-tili tarkoittaa minusta sitä, että jos sinulla on gmailin sähköposti, pääset sen kautta kommentoimaan. Gmailin sähköposti on kätevä, kun se on niin tilava. Url-osoite tarkoittaa, että jos sinulla on oma kotisivu tms. jossain, voit pistää sen osoitteen.

  Mutta sitten voit kirjoittaa ihan anonyyminä ja pistää vaikka viestin loppuun allekirjoituksena nimesi.

  VastaaPoista
 13. Jes, en ole ihan niin tumpelo kuin esitän, mutta en pidä siitä, että en voi esiintyä edes nimimerkilläni, vaan minut alennetaan anonyymiksi. Mitä esikatselu auttaa, jos siinä ei voi enää tehdä korjauksia? - Oikeastaan piti vielä kertoa, että Kirkossa ja kaupungissakin oli Papin kyytimisestä pikku arvostelu. Huomasitko?
  Helmi

  VastaaPoista
 14. Onnea uudelle pohjalle! Hyvältä näyttää ja kuvakin on hyvä - siellä kirjan liepeessä isokokoisena se jo vakuutti.

  VastaaPoista
 15. Papille kyytiä siis olisi ollut osuvampi nimi vai?

  VastaaPoista
 16. Niin joo Helmi, onhan se vähän ärsyttävää se anonyymiksi alentaminen. Ties vaikka tuolla olisi jokin säätö, mistä sen saisi pois, pitääkin tutkia. En tiennyt Kirkko ja kaupunkilehden arvostelusta.

  Kiitos Tuima.

  Niin olisiko ollut sitten parempi, Merja? Ei kai.

  Kirsti

  VastaaPoista
 17. Aivan oikein! Epäilin äsken, että bloggeri syö kommenttini, kun haukuin häntä ja näin kävi. Onnea silti uudelle blogille t. Villiviini

  VastaaPoista
 18. Mutta siis muutenhan tuo oli näin kirjaa lukemattoman mielestä ihan kelpo arvostelu.

  Karpalo

  VastaaPoista
 19. Ei mikään paina ;D Pappia kyydissä tulee arvosteluun varmaan ensi viikolla, laitan sulle sitten vinksua, eli odottelen innolla. For your information only.
  Tämä näyttää oikein siistiltä ja kivalta, valoisammaltakin kuin vanha häiris ,D

  VastaaPoista
 20. Bloggeria pitää välillä syöttää, että se pysyy tyytyväisenä Villiviini:-)

  No juu Karpalo, mikä ettei.

  Aah kiitos Polgara.

  Kirsti

  VastaaPoista
 21. Päivitin juuri linkkauksen blogiisi. Täällä Bloggerissa on ollut viime aikoina luvattoman paljon häiriöitä. Toivottavasti niistä ei tule harmia.

  Tervetuloa Bloggeriin.

  VastaaPoista
 22. Tämä on koeluontoinen postaus Sinikalta.

  VastaaPoista
 23. Kiitos Päivi!

  Hienosti sujui Sinikka:-)

  Kirsti

  VastaaPoista
 24. Vinkki: Jos haluatte eroon Anonyymi-statuksesta, käyttäkää Nimi/URL-osoite -vaihtoehtoa ja jättäkää URL-kohta täyttämättä. Onhan se kivempi saada oma nimensä oikeaan kohtaan kommenttia.

  VastaaPoista

Kerro mitä mielessä!