sunnuntai 22. maaliskuuta 2009

Avoin kysymys

Anteeksi nyt, että vaivaan näin tyhjänpäiväisellä asialla, mutta kertokaa näynkö minä blogilistalla vai en. Kun nimittäin saan viestejä joiden mukaan näyn mainiosti, ja itsekin jälleen löysin itseni, tosin kovasti kuihtuneena, lukijoita on jäljellä vain kokonaista kuusi kappaletta. Muistan vielä ajan, jolloin olisin pahasti hermostunut moisesta takaiskusta.

Mutta sitten toiset kuitenkin sanovat ettei minua sieltä löydy enää ollenkaan. Eli olenko vai enkö ole, sen minä nyt tahtoisin tietää. Kiitos ja anteeksi.

Share/Bookmark

16 kommenttia:

 1. Hei! Blogilistan kautta tätä blogiasi olen lueskellut. Ole hyvä ja anteeksi.

  VastaaPoista
 2. Näyt Blogilistalla, mutta jostakin syystä olet kadonnut omista suosikeistani. Täytyykin seurata tilannetta.

  VastaaPoista
 3. Kirsti,

  ihmettelin jo aiemmin, onko blogisi nimessä tahallinen vai tahaton virhe vai nimenmuutos, kun blogilistalta löytyy Kirjailijan häiriöklinkka -blogia 1 kpl ja sillä vain kuusi tilaajaa, ja nimellä Kirjailijan häiriöklinikka ei löydy yhtään blogia.

  Näyttää siltä, että blogisi lasketaan nyt uudeksi blogiksi, ja olet menettänyt samalla kaikki tilaajasi. Voisit lähettää ylläpidolle viestiä, ja pyytää vanhojen tilaajien palautusta, sillä muuten menetys on turhan suuri.

  VastaaPoista
 4. Minä en näe blogiasi blogilistan suosikeissa enkä löydä sitä blogilistan hakutoiminnolla. Selaimena Firefox.

  VastaaPoista
 5. Suosikeissa näyt, mutta hakutoiminta ei löydä -kun kirjoittaa kirjailijan häiriöklinkka, niin kuin Iines tuossa yllä totesi, löytyy blogisi.
  Kirotusvihre siis.

  VastaaPoista
 6. Hahhaa, kiitosta vaan kaikille!

  Häiriöklinkka olisikin ollut ihan jees nimi. Korjasin sen kuitenkin nyt, ja menetin luultavasti loput kuusi lukijaani.

  Iines, mahtavatkohan ne siellä Blogilistalla jaksaa nähdä sellaista vaivaa, että palauttelisivat menetettyjä tilaajia, ei ainakaan ole kysymyksiini tullut minkäänlaista vastausta. Olen vähän skeptinen. No oppia ikä kaikki.

  VastaaPoista
 7. "Olen edelleen olemassa" :DDD
  Nyt näkyy minullakin, kun kävin lisäilemässä ruksin oikeaan kohtaan.

  Tilaajia oli sitä ennen kuusi kappaletta, joten et ole menettänyt niistä yhtään. Minä taidan olla sitten se seitsemäs ;)

  Googlailin blogisi nimellä ja päädyin sitä kautta Vuodatuksen blogiin. Sieltä ihmiset osaavat tulla tänne. Kun vielä laitat Vuodatukseenkin ilmoituksen, että Blogilistalta pitää käydä tilaamassa blogi uudelleen, niin eiköhän tilaajat löydä tännekin.

  Voisit vielä ruksia bloggerin asetuksista, että blogisi näkyisi hakukoneissa, niin ihmiset osaisivat googlailla tänne. :)

  VastaaPoista
 8. Kyllä siellä on ruksi ollut koko ajan. Vai onko siellä useampikin paikka mistä se pitäisi ruksata? Olen kyllä ihmetellyt miksi ei ketään tule kuukkelin kautta.

  VastaaPoista
 9. Kuukkelin kautta tulee aika moni, uskoisin. Olit hävinnyt suosikeistani,mutta kyllä sinä blogilistalla olet, koska sain sinut takaisin, vaikka en sieltä kautta kuljekaan mihinkään blogiin.

  VastaaPoista
 10. Minähän olen poistanut blogini listalta jossain vaiheessa, ja sitten taas harkitsevana tyyppinä liityin uudelleen päivän kuluttua. Lähetin ylläpidolle kirjeen, jossa kysyin, voidaanko blogin tilaajat palauttaa, ja palauttivat samana päivänä. Ja näin on tehty muillekin, jotka ovat aloittaneet uuden blogin tai vaihtaneet vanhan blogin uuteen.

  Nyttemmin olen ja pysyn poissa listalta niin kauan että tilastorajoitteisuusnappula palautetaan takaisin.

  VastaaPoista
 11. Kirsti, sitä minä vaan, että kun liitit uuden blogisi Blogilistaan, meidän tilaajien pitää tilata se.

  Kun siirryin kesällä bloggeriin, vaihdoin blogilistalla vanhan blogin tietojen tilalle uuden osoitteen, ja tilaajat siirtyivät samalla kätevästi.

  Tuota en tiennytkään, että ylläpito voi eri pyynnöstä siirtää lukijat uuteen osoitteeseen. *pistää korvan taakse*

  VastaaPoista
 12. Jaa, kiitos tiedosta Iines, pitääkin yrittää.

  Celia, aivan, tiedän kyllä. Mutta blogi näkyi sitten kahtena versiona, uusi ja vanha ja poistin sen vanhan, mutta sitten katosivatkin molemmat, tms.

  VastaaPoista
 13. Blogisi löytyy Blogilistan haku-toiminnolla.
  Luetuimmat-listalta klikkaamalla tulee ilmoitus, että blogi on poistettu blogilistalta.

  t. Veikko

  VastaaPoista
 14. No on se nyt merkillistä. Kiitos ilmoituksesta Veikko!

  VastaaPoista
 15. Ensimmäiseksi löysin tänne Googlella (kun Celian blogin vinkistä ymmärsin, että olet jonnekin siirtynyt). Ylimmäksi nousi kyllä Vuodatus-blogisi, mutta vähän alempaa löytyi tämäkin.

  Sitten meni Blogilistalle ja kirjoitin hakuluukkuun Kirjailijan häiriöklinikka. Koska olit siinä välissä vissiin ehtinyt korjata typon, löytyi blogi ongelmitta. Ruksin tilauksen. Kaikki taas kunnossa!

  Ulkoasu on hieno. Tuo oma yläkertakuva on tops.

  Jo esitettyjen yhteydenpitokeinojen lisäksi voisit ottaa käyttöön sellaisen bloggerin härpykän, jonka kautta voi ilmoittaa itsensä lukijaksesi (kts. esim. täällä kommentoineen Millanin blogista, mitä tarkoitan). Se on sikäli kätevä vehje, että tuota kautta tieto blogin päivittymisestä tulee myös tilaajien Google Readeriin (jos sattuu käyttämään sitä blogien lukemiseen).

  VastaaPoista
 16. Ah, kiitos vinkistä Sun äitis! Mutta kehtaavatko ujot suomalaiset ilmoittautua lukijoiksi, jos heidän pärstäkertoimensa jää näytille blogiin... Tuollainen naamarivi blogin kyljessä olisi kyllä ihan suloinen.

  VastaaPoista

Kerro mitä mielessä!