perjantai 29. toukokuuta 2009

Kattoremppaa ja bisnesneuvottelujaTällaiselta näyttää huopakattomme lähietäisyydeltä tarkasteltuna. Ehkä se onkin jo syytä vaihtaa. Ihme että on pitänyt vettä näinkin pitkään. Tai siis niin, eihän se olekaan. Siksihän se uusitaan kun se vuotaa. Tukkakoskeloilla on jotain meneillään juuri nyt. Kottaraisella on pesä rannan haavassa ja poikaset karjuvat raivopäisesti emon tuodessa niille ruokaa.

Maisemassa ei ole vikaa.
Asennustyön lomassa olisi pitänyt kyetä käymään tiukkoja bisnesneuvotteluja kustantajan kanssa, joka soitti ja esitteli seuraavan kirjani sopimusta. Koska myyntiluvut ovat mitä ovat, en jaksa alkaa vääntää prosenteista, vaikka tietenkin pitäisi. Jossain vaiheessa minuun on vain iskenyt tämä fatalismi, kaikki menee niin kuin menee, päätänpä mitä tahansa. Ihminen päättää, Jumala säätää, tiesi vanha kansa ennen muinoin. Jumalan paikan nyky-yhteiskunnassa ovat ottaneet markkinavoimat erilaisine ulokkeineen. Joku ehkä osaa neuvotella, en minä. Nyt jatkan kattohommia.

Share/Bookmark

9 kommenttia:

 1. Kaksi ihmistä on tullut kertomaan että aikovat hankkia kirjasi Kotimaan haastattelun luettuaan.

  VastaaPoista
 2. Älähän tipahda sieltä!

  Kattoremontti kuulostaa kaamealta, vaikkei se ehkä sitä olekaan. Tänään oli tarkoitus vaihtaa fillariin takakumi. Jäi vaihtamatta. Olin kadottanut peukaloni, vaikka sen piti olla hyvässä tallessa keskellä kämmentä.

  VastaaPoista
 3. Myyntiluvut nousisivat pilviin, jos kustu hoitaisi oman osuutensa, intoilee Sinikka.

  VastaaPoista
 4. Hehheh, vai niin Sinikka.

  No sitä sopii toivoa Teemu, etten tipahda. Sinänsä kattoremppa ei tuntunut vielä ainakaan niin kauhealta kuin etukäteen ajattelin. Mutta rakko on jo kämmenessä naulojen hakkaamisesta vasaralla.

  VastaaPoista
 5. Tukkakoskeloista muistan aina yhden äkäisen pikkurouvan joka Seurasaaressa oli käydä nokkimaan varpaitani. Epäili kai, että olen vaaraksi hänen poikueelleen.

  VastaaPoista
 6. Ai jee Sylvi, voivatko ne tosiaan olla noin kesyjä?

  VastaaPoista
 7. Kirjojen ostamisessa pihtaan, mutta viikon sisään olen lukenut kaksi kirjaasi. Tykkäsin ja suosittelin jo muillekin.

  VastaaPoista
 8. Kaisa, voi kun kiva! Joo, minäkin pihtaan kirjojen ostelussa ja onneksi meitä pihtareita varten on kirjastot:-)

  VastaaPoista

Kerro mitä mielessä!