keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Kyselyn tulokset

Suurin osa kyselyyn vastanneista, eli 37 kpl, mikä tekee 54% , oli sitä mieltä, että koko ajan on menossa muita buumeja, niitä vain ei ehkä ole huomioitu samalla tavalla kuin dekkaribuumia. Epäilin tätä, siis että buumeja on tosiaan menossa. Viimeksi tajusin asian viime kesänä, kun kirjastossa kävelin romantiikkahyllyn ohi ja huomasin sen lähes tyhjäksi. Kysyn kirjastovirkailijalta, että mitä hyllylle oli tapahtunut. Hän kertoi ettei mitään erityistä, kirjat vain olivat lainassa. Mutta ei tällaisesta asiasta kerrota hesareissa ja ylistetä katajaisen kansan kovia lukuhaluja.

Hällä väliä tyypit muodostivat kyselyni toiseksi suurimman porukan, heitä oli 25 kpl, eli 35 %. Onneksi tuli jonkin verran myös selityksiä tähän hällä väliä asenteeseen. Se ei kuvastanutkaan välinpitämättömyyttä, vaan suvaitsevuutta, mikä on hieno asia.

17 äänestäjää eli 25% oli vannoutuneita dekkarifriikkejä, ja vain yksi ihminen oli sillä pessimistisellä (vai optimistisella?) kannalla, että koko lukemisharrastus päättynee joskus parin vuoden kuluttua.

Suoritin joka tapauksessa virallisen arvonnan, joskin ilman valvojaa, teidän pitää nyt vain luottaa rehellisyyteeni. Arvonnassa menestyivät Jl Virtaavine ajatuksineen, ja saa siis ikiomakseen Pappia kyydissä, kunhan ilmoittaa tiedot mihin voin kirjan lähettää. Sekä Lentsu, joka siis saa omakseen kirjan Reetta ja linnan vangit.

Kiitos kaikille kyselyyn vastanneille. Luulenpa, että tulevaisuudessakin täällä tulee olemaan kyselyitä, joten pysykää kuulolla. Ja Lentu ynnä Jl, lähettäkää osoitteenne, että voin postittaa voittonne. Onnea kaikille, ei vain voittajille, vaan joka iikalle, olette ihanii!

Share/Bookmark

4 kommenttia:

Kerro mitä mielessä!