keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Minua on taas luettukin.

Alan vähän mainostaa taas itseäni, ettei ihan kuolleeksi luulla. Kirsi oli lukenut kirjojani, eli Pappia kyydissä ja Pelastusrenkaita arvostelu löytyy täältä. Jo aikaisemmin oli Booksy rientänyt arvioimaan Pappia kyydissä täällä. Ja minä siellä tietenkin selittämässä näkemyksiäni, mitä ehkä ei pitäisi tehdä, mutta teinpä kumminkin.

Share/Bookmark

6 kommenttia:

 1. Olen minäkin lukenut sekä Pappia kyydissä että Pelastusrenkat. Sujuvasti kirjoitettua viihdettä ja tarina niin vetävä, että luin kirjat yhteen soittoon. Kun kolmas ilmestyy luen totta kai senkin.
  Luen paljon, lähestulkoon kirjan päivässä. Tänään olen lukenut Outi Kallaksen "Narskupelin". Kohtalaisen rosoinen tarina, noin pyöreästi sanottuna. Kuvaus munahaukan saapumisesta baariin oli suorastaan kutkuttava. "Muna mulle, tauti sulle", hihittelevät tämän tarinan sankarittaret.
  Jos joskus pyörittelin päätäni Pelastusrenkaita lukiessa nyt päivittelin jo tosissani. Voiko näinkin elää? Kyllä kai voi.

  Vanha Erkki

  VastaaPoista
 2. Meinasin sanoa, että sinä sitten ehdit varmaan lukea kaikki Suomessa julkaistavat kirjat tuolla lukutahdilla, mutta et sentään, kirjoja ilmestyy niin paljon. Narskupeli on minulle tuntematon. Kuulostaa aika tyypilliseltä nykyaikaiselta taideproosalta ja kuvastanee aikaamme osuvasti.

  VastaaPoista
 3. Mielstäni se ei ollut taideproosaa. Pikemminkin sairaskertomus. Mutta tosiaan ajan kuvauksena hyvä.

  Vanha Erkki

  VastaaPoista
 4. Luonnehdinnastasi vaan tuli niin mieleen kuinka Filosofit ja rakkaus teoksen kirjoittajat luonnehtivat tätä nykyistä taideproosaa

  VastaaPoista
 5. Hyvä, että tiedotat kirjoistasi! Kuten jo aiemmin kerroinkin luin ensin Pelastusrenkaita ja sitten vasta Pappia kyydissä, ja niin oli ihan hyvä. Kun kavereille vinkkasin, suosittelin Pelasrusrenkaita, luulen, että on helpommin lähestyttävä, ainakin sellaisille, joille kirkon kuviot ja konservatiivien aatokset ovat vieraita. Innolla odotan kolmatta osaa.

  Eilen lainasin kirjasi "Nainen joka kirjoitti rakkausromaanin". Kiitos Kirsti ja kiitos myös mielenkiintoisesta blogistasi! Aika huimaa, miten saat pitkiä ja polveilevia keskusteluja aikaiseksi. Tänne on aina pakko tulla, että mitäs täällä nyt on menoillaan.

  Terv. Ilona.

  VastaaPoista
 6. Ilona, olet varmaan oikeassa tuon lähestyttävyyden kanssa. Ekasta osasta joku sanoikin, että se on "teologinen viihderomaani"...
  Ja kiitos sinulle, kun viitsit käytä täällä. Ei blogia viitsisi ylläpitää ilman lukijoita.

  VastaaPoista

Kerro mitä mielessä!