maanantai 18. heinäkuuta 2011

Viimeistä viedään

Täkin ja torkkupeiton Anna oli lukenut Eksyneet ja kirjoittanut siitä. Kiitos huomiosta! Häntä harmitti, että tarina oli niin lyhyt. Joku muukin huomautti kirjan nopealukuisuudesta.

Ehkä en kuitenkaan ole niin henkeen ja vereen fantasiakirjailija, että osaisin alkaa velloa luomassani maailmassa, vaikka esimerkiksi maapulliaiset ovat väkeä, jotka itseäni huvittavat ja heillä on erittäin selkeät esikuvansa, jotka juontavat tuonne 80-90-lukujen vaihteen Huittisiin ja aikoihin jolloin olin siellä kulttuurisihteerinä. Nyt kun olen alkanut viritellä piirtämisharrastustani tajuan, että niistä ajoista riittäisi aihetta sarjakuvastrippeihin. Mutta siis ilman muuta heidän ympärilleen saisi luotua vaikka minkälaista tarinaa, kuten myös tietysti Tamirin kohtalo pitäisi selvittää, hänhän jäi asumaan Kirvatin taloa sen jälkeen kun Nimetön oli lähtenyt etsimään itseään. Eli siis voisihan Eksyneille harkita jatkoa, mutta katsotaan nyt.

Minulla on viikko lomaa jäljellä. Kotona odottaa Ristiaallokon taitto lukijaansa. Se on hautautunut jonnekin paperikasojen alle. Ei pahemmin innosta se työ kyllä. Olisi sittenkin kannattanut hoitaa asia ennen lomille lähtöä. Kohta se iskee rekyylinä, hyhhyh.

Lisäys:

Myös Sara oli kirjoittanut Eksyneistä! Kiitoksia oikein paljon tästä madiahuomiosta:-)

Share/Bookmark

2 kommenttia:

  1. Minäkin luin taannoin kirjasi, pidin siitä ja kirjoitin ajatuksia blogiini, jos haluat käydä katsomassa. :)

    Mukavaa ja aurinkoista loman jatkoa!

    Sara p.s. rakastan kirjoja -blogista

    VastaaPoista
  2. Hei Sara, kiitos että vinkkasit. Olen yrittänyt pitää silmällä noita bloggauksia, mutta tämä olisi ehkä mennyt ohi.

    VastaaPoista

Kerro mitä mielessä!