torstai 29. tammikuuta 2015

Ylläri pylläri puun takaa

Tähän vaiheeseen en koskaan muista varautua etukäteen. Aina se tulee ikävänä yllätyksenä. Siis oikovedosten lukeminen. Mikä voisi olla tylsempää. Kaikki kankeudet pomppivat silmille. Voi hyvänen tähden, miksi olen taas kirjoittanut tällaisen kirjan. Enkö ikinä opi. Pieni mieli on taas täynnä tuskaisia kysymyksiä. 

Share/Bookmark

4 kommenttia:

 1. Tulen yleensä näihin blogeihin Kirjailijaliiton sivun kautta. Siellä kun on blogien otsikot. Ja tiedätkö mitä. Arvaan jokseenkin satarosenttisen oikein, mikä otsikko johtaa Häiriöklinikalle.

  VastaaPoista
 2. Hmmm, en nyt ole ihan varma onko tämä hyvä vai huono juttu… ;-)

  VastaaPoista
 3. Hyvä. Se merkitsee omaperäisiä otsikoita. Toinen jonka tunnistan, on Tommi Melender, hänellä on niin yybersivistyneitä otsikoita, että hämmentää lukea jo niitä.

  VastaaPoista
 4. Melenderiltä voisi tietysti ottaa mallia, mutta en varmaan osaisi hämätä. Kirjailijaliiton sivujen kautta tulee yllättävän paljon porukkaa blogiin, joten ehkä otsikot ovat toimivia. Ja jos joku tulee niiden perustella ja pettyy sisältöön, niin sanoisin, että oma vika. Koska eivät nuo otsikot juuri mitään lupaa sisällön suhteen..

  VastaaPoista

Kerro mitä mielessä!