tiistai 19. toukokuuta 2015

Hyh hyh mikä päivä

Tajusin tänään kauhean asian. Olen koko ikäni välttänyt iltapäivälehtien ja muiden roskalehtien lukemista, koska en tahdo velloa saastassa. Näin ei varmaan saisi sanoa, koska tässähän minä kohotan itseni korkeammalle tasolle kuin ihmiset, jotka lukevat ko. julkaisuja. Ja tästä lähin on vakava ja häpeällinen lankeemus, jos joskus ostankin esim. junamatkalle iltapäivälehden. Täällä minä esitän moraalista ihmistä, mutta kun silmä välttää niin auta armias, ahmin roskalehteä silmät pullottaen. Mutta tämä ei ollut se kauhea asia.

Vaan se kauhea asia on tämä. Naamakirja on moninkertaisesti pahempi likaviemäri kuin mikään iltapäivälehti. Ja olen tänään viettänyt siellä melkein koko päivän. Käynnistin onnettoman Toimi Kankaanniemikeskustelun ja se imi minut syövereihinsä ja olen vellonut juuri niissä haisevissa tunnelmissa joita iltapäivälehdetkin herättelevät alamittaisilla jutuillaan.

Auttakaa minut ulos sieltä. Olen koukkuuntunut liejuviemäriin, mutta tahtoisin pelastaa sieluni, sikäli kuin se on vielä mahdollista.Share/Bookmark

6 kommenttia:

 1. Pysy viikon verran pois Naamakirjasta, älä lue iltapäivälehtiä, tee pitkä kävelylenkki, soita ystävälle, jota et ole tavannut pitkään aikaan, tee kevätsiivous, lue hyvää kirjallisuutta ja keitä oikein hyvät teet (tai kahvit). Kyllä se siitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki muu onnistuu ja teenkin noita jatkuvalla syötöllä, mutta naamakirjasta poispysyminen on hankalaa. Pitäisi varmaan deaktivoida tunnukset.

   Poista
 2. Pysy poissa likaviemäreistä ellet halua niissä olla, jos haluat, niin se on ihan toinen juttu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tämä Paavalin dilemma, teen sitä mitä en tahdo. Ja mitä tahdon, sitä en tee. Mutta kiva että sinulle ovat asiat yksinkertaisempia.

   Poista
 3. Kirsti, puhun kiertelemättä.

  Kaikki miehet, pääsääntöisesti, kutakuinkin poikkeuksetta ovat jonkun sortin seksiadikteja. Poikkeuksia on mutta ne ovat eräänlaisia luonnonoikkuja.

  Kaikki naiset synnyttäjiä, niiden hoivaajia ja kasvattajia, pääsääntöisesti ja melkein poikkeuksetta samalla pitkän onnen etsijöitä.

  On tavaton yksinkertaistus sanoa että toiselle on porno siinä missä taiselle romantiikka mutta niin se nyt vain on, kaikkine variaatioineen.

  Myös sanotaan että nainen on aina miehelle arvoitus mutta harvoin kuulee lauseen menevän toisin päin. Kuitenkin molemmat ovat vankeja aistien valtakunnassa. Naisen kohdalla sitä on, varsinkin aiemmin, pidetty selviönä tässä eurooppalaisessa kulttuurissamme. Että mies on samojen lakien alainen, sitä ehkä ei ole haluttu oikein tunnustaa. Tämä Kankaanniemijuttu on saanut minut ihmettelemään, että mahtavatko naiset oikein käsittää mikä mies pohjimmiltaan, syvällä sisimmässään on? Oman kokemukseni mukaan tuo mitä K viestitteli on asiasisällöltään jokapäiväistä, normaalia eikä ansaitse saamaansa huomiota. Epänormaalia on ettei näihin viesteihin osata suhtautua oikealla tavalla eli jättämällä ne huomiotta (jos vastaanottajaa ei sisältö kiinnosta). Samaa sisältöä ovat useimmat kaksilahkeiset vuosituhansien ajan jakaneet ympärilleen jossakin, monien kohdalla toistuvissa elämän vaiheissaan.
  Sitten on eri juttu minkä millä sivistyksen tasolla olevia viestejä kukin henkilökohtaisesti tai 'luokkansa' puitteissa lähettelee. varmaa vain on että aina niitä lähetellään, usein vain pieninä vilkaisuina, eleinä mutta aina hautaan asti, usko pois.

  Eli summa summarum, sielusi ei ole saanut minkään sortin vahinkoa mutta ehkä opetuksen. Nämä uudet mediat ovat kovia viettelemään ;-)

  Olet varmaan tutustunut Alice Munron juttuihin?

  hh

  VastaaPoista
 4. Olen minä joskus Munroa lukenut, mutta ei oikein kolahtanut. Niin kyllä toi seksi aikamoinen luonnonvoima on, luulen että kumpaakin sukupuolta se herkästi vie ainakin tietyssä iässä. Kankaanniemi tuntuu herättävän vahvoja intohimoja, tuo postauksessa mainittu keskusteluketju ei osoita laantumisen merkkejä, kansa vaatii verta, sen oikeustajua on loukattu. On uskottu Kankaanniemen moitteettomuuteen ja nyt on totuus paljastunut. No joo.

  Kyllä minä jonkin vamman sain, mutta en kovin pysyvää sentään.

  VastaaPoista

Kerro mitä mielessä!