keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Ei näy valoa tunnelin päässä

Olen elokuussa menossa Hämeenlinnan kirjojen yöhön keskustelemaan siitä kuinka kirjailija kaipaa ja pelkää kritiikkiä, joten hyvähän se on, että tulee matskua, kuten nyt tänään, kun Turun sanomat julkaisi tämän masentavan arvostelun. Ei jaksa selittää. Ilmeisesti olen taas vaihteeksi epäonnistunut totaalisesti, koska en halunnut kirjan tarinaa vääntää rautalangasta. Mutta olisi tietysti pitänyt. Tai mitä sen väliä.

Share/Bookmark

9 kommenttia:

 1. Eihän tuo nyt kovin paha ollut, sai runsaasti kehujakin. Turha näistä on masentua. Yhden ihmisen mielipide.
  Tulta päin ja voimaa liikkeisiin!

  T. Max Manner

  VastaaPoista
 2. No juu, mutta kritiikki vaikuttaa aika monen muun ihmisen mielipiteeseen, siksi se on enemmän kuin yhden ihmisen mielipide. Mutta samapa tuo, onhan tähän jo totuttu.

  VastaaPoista
 3. Tuohan on hyvä arvostelu. Ainahan on mukana kritiikkiä. Ethän vain siirry taas valittajan rooliin?
  http://www.ts.fi/kulttuuri/kirjat/777744/Perintona+syyllisyys

  VastaaPoista
 4. En ole tiennyt muussa roolissa täällä kirjoittavanikaan.

  VastaaPoista
 5. Onhan se tätänykyä jo saavutus, jos saa kirjansa arvostelun lehteen. Yleensä sellainen nostaa myyntiä ja kirjan kiinnostavuutta, kirjoitettiin arvostelussa sitten ihan mitä tahansa. Mutta tiedäthän sinä tämän. Höh, taisit vaan haluta leuhkia ja kertoa kaikille, että lehteen pääsit.

  VastaaPoista
 6. Kovin vakavasti tuohon ei voi suhtautua, kun Teivon nimikin on väärin. Muuten olen samaa mieltä, ettei tuo kovin paha ole.

  VastaaPoista
 7. Minä suhtaudun äärettömän vakavasti kaikkeen, mikä liippaa läheltä minua, mutta hyvä jos ei ulkopuolisesta vaikuta pahalta.

  VastaaPoista
 8. Nykyhetkessä junnaa, sanottiin, mutta muuten kehuttiin monissa kohdin. Mä koin ihan myönteisenä arviona pääosin. Ilona

  VastaaPoista

Kerro mitä mielessä!