lauantai 17. syyskuuta 2011

Maanantaina alkaa Johdatus luovaan kirjoittamiseen

Tauon jälkeen sain viimein päivitettyä taas sarjakuvabloginikin. Jatkoa seuraa, vaikka päivitystahti tulee olemaankin hitaampi kuin kesällä. Ymmärrän, ettei tämä ketään muuta harmita kuin minua itseäni.

En silti ole vähentänyt piirtämistä. Uhkailin taannoin, että teen Luovan kirjoittamisen luentorungot sarjakuvina. Ajattelin silloin, ettei se oikeasti tule onnistumaan. Olen sitten yrittänyt koota ajatuksiani ihan tavanomaiseen tyyliin ranskalaisin viivoin esimerkiksi, mutta ei siitä ole tullut mitään. Sitten eräänä unettomana yönä aloin ensin piirtää pampulakarttoja, ja sitten alkoi tulla kuviakin. Ja nyt nyt näyttää siltä, etten minä ihan oikeasti pysty tekemään muunlaista luentorunkoa kuin kuvina.


Share/Bookmark

10 kommenttia:

 1. Voi että, jos en olisi jo jättänyt kirjoittamisen maisteriohjelman gradua (tiistaiyönä hahaa, pidä peukkuja, että menee läpi), niin tulisin pelkästään noiden kuvien takia kurssille.

  Saisiko niitä lisää nähtäväksi? Vai onko liikaa pyydetty?

  VastaaPoista
 2. Aa, onnea!

  Ajattelin vähän, että voisin laittaa niitä varten blogin. Ei ne kaikki ole näin sarjakuvamaisia. Suurin osa on vaan pampulakarttoja jollakin naamalla varustettuna. Voin lähettää pari esimerkkiä sähköpostilla. Ja siis täytyy nyt katsoa, että kuinka paljon niitä tulee ulos mun päästä.

  VastaaPoista
 3. Oma blogi noille olisi kyllä hyvä juttu! Sulla on selvästi piirtämisen(kin) taito hyppysissä.

  VastaaPoista
 4. No siis ihan nolottaa, kun niin paljon vouhotan tästä mun hauskasta uudesta harrastuksestani.

  VastaaPoista
 5. Kommentoin äskettäin ajatuksiasi Opuscolon blogikommentteihin aiheena männäviikko ja jonkinsortin kahveeplaatu. Peräpäästä löytyy, jahka ja jos Opuscolo kirjuuttelun julkaiseepi:).

  VastaaPoista
 6. Mainio tämä kahvitaukokeskustelun lady. Olen tavannut heitä itsekin. Telkusta he katsovat ainoastaan uutiset ja BBC:n luonto-ohjelmat. Muun ajan he perehtyvät klassikoihin.
  Helvatan hyviä nämä sinun sarjis-oivalluksesi!

  VastaaPoista
 7. Onpas hauska ja oivaltava sarjakuva! Olet selvästi hyvin luova monilahjakkuus.

  VastaaPoista
 8. Ahaa, kiitos tiedosta anonyymi, pitää käydä katsomassa:-)

  Vanha Erkki, näitä ihmisiä on liikkeellä paljon:-)

  Kiitoksia kannustavista sanoista Anna Elina:-)

  VastaaPoista
 9. Kirjoittamisen opettamisesta puhuen... Jyväskylässä tulossa väitös otsikolla "Kirjoittamisen opettajan kertomus. Kirjoittamisen opettamisesta kognitiiviselta pohjalta", tiedote tässä.

  VastaaPoista
 10. Suurkiitos vinkistä! Esittelenkin tämän ensi viikon luennolla!

  VastaaPoista

Kerro mitä mielessä!