torstai 2. helmikuuta 2012

Huomenna Huittisiin!

Olen huomenna menossa Huittisiin kertomaan Maa- ja Kotitalousnaisille työstäni ja tuotannostani. Kysymyksessä on Naisvoimaa teemapäivä. Nyt alkoi jännittää.

Järkyttävä tajuta, että toukokuussa tulee tasan kaksikymmentä vuotta siitä, kun lopetin työt Huittisissa. Huittisten kaupunginvirasto on kuitenkin siitä lähtien elänyt ajatuksissani. Kaikki mitä tiedän suomalaisesta työelämästä on oikeastaan peräisin niiltä kolmelta vuodelta, kun olin siellä töissä.

Robert Fulghum kirjoitti kahdeksankymmentäluvulla kansainvälisen hittiteoksen: Kaikki mitä minun on todella tarvinnut tietää opin jo lastentarhassa. Eilen kaipailin sitä suurta menestysteosta omalle uralleni. Voisinkin ehkä kirjoittaa kirjan:
Kaikki mitä minun on todella tarvinnut tietää työelämästä, opin Huittisten kaupunginvirastossa.

Share/Bookmark

4 kommenttia:

 1. Jopas sattui. Minä olen menossa viikon päästä perjantaina Viinijärven Maa-ja kotitalousnaisten vastaavaan tilaisuuteen. En ilennyt kieltäytyä, kun oman kylän nainen kysyi. Tää on taas niitä kahvi/pulla -palkalla esiintymisiä, eli kirjallista hyväntekeväisyyttä. Sinulla myös? Marja-Leena

  VastaaPoista
 2. Nylkyrityyppinä kiskon ihan Lukukeskuksen taksat, kun kerran vääntäydyn liikkeelle. Mutta paineitahan siitä tulee, kun tuntuu että sitten pitäisi oikeasti olla hintansa väärti. Mutta olenko, kysyn vaan.

  VastaaPoista
 3. Kiitos tiedosta, Kirsti. Pitäkööt ahneena paskiaisena, mutta nyt voin vedota kollegaan:)

  VastaaPoista
 4. Kyl sää oles, ko luotas vaa ittees! Pää pystyyn ja rinta rottingilla eteenpäin! :)

  VastaaPoista

Kerro mitä mielessä!