tiistai 14. helmikuuta 2012

Hyvää päivää ystävät ja viholliset

Hyvää ystävänpäivää. Tiedoksi, että Facebookin puolella Karistosta tykkäävät osallistuvat loistavan kirjapaketin arvontaan. Eli sinne vaan tykkäämään, se on helppoa!

Ystävänpäivän taustoista voi lukea vaikka Ylen sivuilta.

Stephen Kingillä on romaani, jonka nimi on Piina. Siinä kirjailija joutuu innokkaan faninsa panttivangiksi. Minun blogini on edelleen erään innokkaan fanini panttivanki. Tämä tiedoksi, jos ihmettelette miksi minulla on edelleen moderointi päällä.

Share/Bookmark

12 kommenttia:

 1. Hyvää ystävänpäivää sinullekin, Kirsti! :)
  Toivottavasti fani jättää blogisi pian rauhaan. Vaikka ei tää moderointikaan nyt niin kovasti menoa haittaa (omalta kannaltani olis jopa hyvä jos haittaisi, en niin tiukasti juuttuisi keskusteluihin höperehtimään ;).

  VastaaPoista
 2. Piina muuten tuli ihan hiljan (jälleen) tv:stä. Aika karmea kohtalo kirjailijalla oli. Palvonta ei ole kivaa palvottavalle.

  Hyvää pyryistä ystävänpäivää, Kirsti

  VastaaPoista
 3. Hyvää ystävänpäivää, Kirsti!
  Minäkin harkitsin moderoinnin aloittamista, kun oli tullut kummallinen ja hämärä, pääosin englanninkielinen kommentti, jonka sitten poistin. En oikein ymmärtänyt siitä mitään enkä varsinkaan sitä, miksi se oli löytänyt tiensä blogiini.

  VastaaPoista
 4. Voi piinaa. Fanittamisesakin pitäisi olla rajansa. Tai siis häirinnässä.

  Joka tapauksessa, jokainen päivä on ystävän päivä <3

  VastaaPoista
 5. Se on kyllä totta Susu, jokainen päivä on ystävän päivä.

  Olisiko ollut spämmirobotti asialla Paula?

  Anonyymi, Piina on kyllä tosiaan piinaava leffa. Täällä ei vielä pyrytä, mutta ei paljon puutukaan.

  VastaaPoista
 6. Minunkin blogeissani on englanninkielinen, nimimerkkiä kaiken aikaa vaihtava kommentoija aiheuttanut ikävän olon. Toisen blogin lopetin siitä syystä, mutta nyt hän on löytänyt nykyiseni. Nykyisin kommentit tosin liittyvät pääosin aiheeseen, aiemmin ne olivat vain "ihailijapostia".

  Toivottavasti sinun fanisi kyllästyy pian - aloittaisi vaikka oman blogin.

  VastaaPoista
 7. Häirikkö on varmaankin rakastunut sinuun. Et varmaan ole hänen ensimmäinen uhrinsa, joten jos vielä häirintä jatkuu, täytyy pistää ammattilaiset asialle, ehdottaa Salme.

  VastaaPoista
 8. Hyvää ystävänpäivää, vaikka jo ilta onkin. Harmi etten sinne facebookiin pääse, kun en ole kirjautunut. Toivon, että kiusaajasi väsyy kiusaamaan ja alkaa käyttäytyä sievästi.

  VastaaPoista
 9. Oh, onpa sinulla sitten Piina kestettävänä. Ehkäpä tämä häirikkö pian lopettaa. Hyvää ystävänpäivää!

  VastaaPoista
 10. Kiitos kaikille toivotuksista.

  Ja Salme se on aina niin romanttinen.

  VastaaPoista
 11. Sinulla on monta fania. Olemme sinulle uskollisia niin pitkään kuin tarve vaatii. Mekin olemme romanttisia ja paljon kiltimpiä kuin sinä. Hyvää ystävänpäivää kaikesta huolimatta!

  VastaaPoista
 12. Olikos toi Anonyymi se häirikkö, miettii Anonyymi Salme.

  VastaaPoista

Kerro mitä mielessä!