keskiviikko 4. elokuuta 2010

Kohta iskee Psykobataatti

Kun eilen illalla katselin silmä poskella lehden televisio-ohjelmatietoja, huomioni kiinnittyi otsikkoon, jossa kerrottiin, että illan elokuvassa seikkailee Psykobataatti. Kiinnostuin valtavasti, mutta huomasinkin lukeneeni väärin, kysymyksessä olikin yksi noista lukemattomista psykopaattielokuvista. Niitä olen mielestäni nähnyt riittävästi, joten en katsonut leffaa, vaan jäin odottamaan elokuvaa Psykobataatista, joka mielestäni vaikuttaa vähintään yhtä kiinnostavalta kuin Psykopaatti.

Minulla olisi kyllä muutakin tekemistä, kuin pohdiskella millaisiin seikkailuihin Psykobataatti voisi ajautua, jos saisin esimerkiksi päähäni kirjoittaa hänestä kirjan. Mutta nytkin minä näen hänet silmissäni. Niin, oikeasti näen kuvina millaista tuhoa saa aikaan, kun tavalliselle perunamaalle ilmestyisi Psykobataatti näinä ilmastomuutoksen lohduttomina aikoina.

Share/Bookmark

7 kommenttia:

 1. Lukuhäröt on hauskoja! Psykobataattia odotellessa voit katsella vaikka suurta klassikkoa, Tappajatomaatteja. Lienevätkö sukua keskenään? :D

  http://www.imdb.com/title/tt0080391/

  VastaaPoista
 2. Tappajatomaatit tosiaan. No ilmankoss. Totta kai ovat sukua.

  VastaaPoista
 3. :D

  Psykobataatti kuullostaa kauhean hirveältä, mutta entäs jos kasvimaalla kasvaakin: Suuri Psykokurpitsa.

  Naapurini, tuolla puutarhapalstoilla, kasvattaa maissia, ja en vaan voi sille mitään että se yksi kauhuleffa "Maissilapset" tulee niistä mieleen. Ovat kasvaneet jo aika korkeiksi, ja kun ne heiluvat tuulessa, sitä hetken aikaa luulee elävänsä ihan toisessa maassakin.

  VastaaPoista
 4. Hirlii, tässä geenimuuntelun maailmassa tavallinen kasvimaa voi tosiaan tarjota kauhuelämyksiä:)

  VastaaPoista
 5. Tavallinen kasvimaa se vasta todellisen kauhun paikka onkin ! Aivan absurdeja kokemuksia saa elää, kaikenmaailman eliöistä ja olioista näihin geenimuunneltuihin kasveihin.

  VastaaPoista
 6. Mietin tätä pitkään, mutta tänään kun kesäkurpitsapaistos oli kärähtää, haluaisin ehkä sittenkin psykokurmitsan...

  VastaaPoista
 7. Kurpitsoissa tosiaan olisi ainesta vaikka mihin. Minulla oli joskus jättiläiskurpitsa, ja se kasvoi niin että alkoi jo pelottaa.

  VastaaPoista

Kerro mitä mielessä!