tiistai 31. elokuuta 2010

Tunnustuspalkinto

Kiitoksia Anna ja Sirkka tästä hienosta tunnustuksesta. Mutta jokaisessa ruusussa on piikkinsä, ja niin tässäkin, koska palkintoon liittyy velvoite kertoa itsestään 7. syväluotaavaa asiaa.

1. Tämän olen tunnustanut ennenkin: syön joskus jäisiä, raakoja pullia suoraan pakkasesta. Tämä on onneksi aika harvinaista, enkä muista milloin olisin tehnyt sitä viimeksi. Mutta en jaksa uskoa, ettenkö joskus taas sortuisi.

2. Kaikkein eniten tykkään vanhasta kirkkomusiikista, erityisesti Palestrinasta ja Monteverdista. En oikeastaan välittäisi muuta musiikkia kuunnellakaan. No gruusialainen mieskuorolaulu on myös ihanaa.

3. Minulla on alemmuuskompleksi. Tämä tuskin tulee yllätyksenä kenellekään, joka seuraa blogiani.

4. En vieläkään tiedä mikä minusta tulee isona.

5. Luen usein Raamattua.

6. Kun ajelen polkupyörällä ympäriinsä tunnen itseni murkkuikäiseksi. Minusta on ihanaa käyttäytyä joskus huonosti.

7. Poltan kesäisin sikareja mökin verannalla, ja tarkkailen lintujen elämää järvellä. Voin tehdä sitä tuntikausia.

Sitten pitäisi luovuttaa palkinto eteenpäin peräti seitsemälle blogille. Seitsemän ei sinänsä ole paljon, koska blogosfääri on täynnä kiinnostavia blogeja, joita seuraan vähän mielentilan mukaan, välillä intensiivisemmin, välillä väljemmin. Tein nyt kylmän ratkaisun, ja luovutan palkinnon eteenpäin vain yhdelle, eli Inahdukselle, mutta Ina ymmärtäköön palkintonsa edustuksellisesti, koska samalla haluan palkita kaikki ne lukemattomat kirjabloggaajat, joiden olemassaolo ilahduttaa minua suuresti.

Siispä sinä, joka bloggaat säännöllisesti tai epäsäännöllisesti kirjoista, jotka olet lukenut, tai jättänyt lukematta, niin nappaa täältä palkinto itsellesi. Olet sen ansainnut.

Share/Bookmark

8 kommenttia:

 1. Onnea palkinnosta! :) Tuo pullajuttu on kyllä aika hardcorea ;)

  VastaaPoista
 2. Onnea ansaitusta palkinnosta ja punastunut kiitos edustuksellisesta tunnustuksesta! Otan haasteen vastaan ja yritän miettiä 7 edustuksellista vastausta tällä viikolla - tähän ei nyt voi heittää ihan mitä sattuu, joten valvon kuumeisesti pari yötä miettien miksen koskaan keksi näihin mitään syvällistä enkä hauskaa ja palaan asiaan!

  VastaaPoista
 3. Et ollut riittävän rohkea tunnustuksissasi. Sinähän syöt jäistä TAIKINAA.

  VastaaPoista
 4. Salme kulta, eikö raaka jäinen pulla ole sama kuin jäinen taikina?

  Ina, kyllähän siinä yöunet ilman muuta menevät, kun ryhtyy miettimään että kenelle ne tunnustukset jakelisi. Ja jos ne jakelisi kaikille, jotka ne ansaitsevat, niin siinä menisi vielä toinenkin yö, kun niitä blogeja linkittelisi.

  Anu, niin minustakin pullajuttu on kyllä aika paha. Osoittaa, ettei kaikki ole ihan kohdallaan pääkopassani.

  VastaaPoista
 5. Hih, minä söin jäisen pullan suoraa pakastimesta viimeksi eilen. Ajattelin syyllisenä, ettei kukaan, kukaan muu maailmassa tee niin! :-D

  VastaaPoista
 6. Hienoa löytää sukulaissielu. Pitäisiköhän meidän perustaa tukiryhmä kaltaisillemme?

  VastaaPoista
 7. Tämän exhibitionistisen kuvauksen myötä olen valmis tarttumaan teoksiisi. :)

  VastaaPoista
 8. Ohoo, sain siis pyydystettyä itselleni lukijan:-)

  VastaaPoista

Kerro mitä mielessä!