sunnuntai 19. joulukuuta 2010

Lasten suusta saa kuulla totuuden

Hiukan monomaanisesti jatkan Reetta ja linnan vangit juttuja, mutta huomasin, että Vinskissä oikea kohderyhmän edustaja Needa 9 vuotta arvostelee kirjan. Hän piti kirjaa melkeinpä liian jännittävänä, varsinkin kohtaa jossa korvansa menettänyt noita yrittää ryöstää Reetan hörökorvat. Kuvituksesta tuli kymmenen pistettä ja papukaijamerkki. Needa kertoo tarttuneensa kirjaan, koska piti sitä epätavallisena.

Ps. onko täällä blogger eksperttejä. Hannan vihjeestä kävin hakemassa itselleni koodinpätkän Fb:n tykkää nappia varten. Mutta kun liitin koodin sivupohjaan, ei tullutkaan tykkää nappulaa, vaan uudet tuollaiset jakonappulat edellisten lisäksi. No enhän minä sellaisia halua, joten otin koodinpätkän pois. Mutta nyt nuo ylimääräiset eivät suostu katoamaan, ne vain lakkasivat toimimasta. Olen kyllä varsinainen ekspertti taas.

ps. No nyt kumpikin jakohärpäke toimii. Sain myös tykkää napin, joskin se on väärässä paikassa. Tässähän se taas työpäivä hyvin kuluukin näitä ihmetellessä. Ja siis omaa vikaa kaikki, niin kuin yleensäkin.

Share/Bookmark

11 kommenttia:

 1. Bloggerillahan on tuo oma jakosysteeminsä joka näkyy tuossa harmaana, mutta mulla kyllä näkyy tässä myös Share/Save-nappi..? Senkö otit juuri pois?

  VastaaPoista
 2. Niin, tuon harmaan systeemin yritn ottaa pois. Älä nyt vaan sano, että se on aina ollut tuossa...

  VastaaPoista
 3. Sitähän minäkin, että lasten suusta totuus kuullaan eikä aikuisten kyynisten kirjallisuuskriitikoiden :)


  Mitä tulee noihin härpäkkeisiin, joista haluaisit päästä eroon. Kokeilepa tätä:

  - Valitse "blogin ulkoasu"
  - valitse "sivuelementit"
  - valitse "muokkaa ulkoasua" (avautuu näkymä, blogisi ruskehtavana sivuelementeistä kaaviokuvana)

  - klikkaa "blogitekstit"-kohdasta "muokkaa"
  Nyt pitäisi avautua ponnahdusikkuna, josta pääset lisäämään ja poistamaan haluamiasi jakopainikkeita.

  Muista myös tallentaa muutokset. :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos ohjeista Celia, mutta gageteista saisin poistettua nuo oikean laidan facebooklaatikot, mutta en jokaisen postauksen alle ilmestyvää härpäkettä, joka käsittääkseni vaatii koodin peukaloimista.

  Typerintä on, etten minä taaskaan tallentanut itselleni alkuperäistä koodia, jonka voisin palauttaa. Ja tässä sitä nyt ollaan.

  VastaaPoista
 5. Kirsti, oletko tarkistanut, että asian laita on niin kuin sanot?

  Kummallista, ettei tekstin asetusten muokkauksesta pääsisi poistamaan kaikkia laatikoita. Oman käsitykseni mukaan se ei voi olla mahdollista. Sitä paitsi se olisi täysin epäloogistakin. Paitsi tietenkin, kun olet liittänyt koodin pätkän suoraan sivuasetuskoodeihin.

  Johan on kiinnostava ongelma!
  *tällaisista minä innostun aina* ;D
  Voisinko minä vilkaista koodiasi? Jäljentäisit sivuasetuskoodin ja laittaisit sen minulle sähköpostiin. Minä sitten yrittäisin katsoa, jos löytäisin poistettavan koodinpätkän. Siinä ei pitäisi mennä kuin pikku hetki.

  VastaaPoista
 6. Oletko sinä tuommoinen nörtti? Onpa loistavaa! ihailuni.

  VastaaPoista
 7. Jos ei löydy niin pystyn myös laittamaan sinulle oman koodaukseni. Mutta onko se samanlainen kuin sinulla oli on toinen juttu...

  VastaaPoista
 8. Ei kun minä olen sellainen wannabe-nörtti ;) On tullut sählättyä omien blogieni kanssa kaikenlaista. Ihan vain arvailen jotakin ja sitten kokeilen, miten toimii.

  Arvailuksi meni nytkin, kun tutkin sinun blogikoodiasi. Laitoin tämänkertaiset arvailuni sinulle sähköpostiin. Kunpa löytyisi se alkuperäinen koodinpätkä sieltä, mistä nappasit, niin se helpottaisi arvailujani. ;)


  Hannan ehdotukseen kannattaa muuten tarttua sitten, kun saat poistettua ylimääräiset.

  VastaaPoista
 9. No nyt minä sain sen tykkää napin sinne, mutta se on vähän väärässä paikassa. Olkoon kuitenkin. eihän tämmöistä jaksa;-)

  VastaaPoista

Kerro mitä mielessä!