perjantai 10. joulukuuta 2010

Taas mennään, tulkaa tekin!!!

Tänään on Satupäivä, ja sen kunniaksi luen tänään Reetta ja linnan vangit romaania aidossa ympäristössä, eli Turun linnan Vanginvartijan huoneessa klo 15 alkaen. Tapahtuma jatkuu kello 17.30 asti.

Minun pitäisi olla tietenkin positiivinen, koska minusta on tullut markkinointihemmo, mutta lievä epäilys kuitenkin kalvaa. Mahtaako Turun linnassa pyöriä turisteja tuohon aikaan?

Mutta minä kuitenkin olen siellä, samoin kuvittaja Kirsi Haapamäki.

Reetta ja linnan vangit kirjaa on myynnissä Fatabuurissa. Siinä olikin omat kommervenkkinsä, että Turun linnasta kertovan kirjan saa myyntiin Turun linnan kauppaan. Minulla on sellainen mielikuva, että tusina ihmisiä on tehnyt hartiavoimin töitä sen eteen, ja toinen tusina on hartiavoimin vastustanut. Mielikuvani voi tietenkin olla väärä, koska kukaan ei kerro minulle näistä asioista, ja miksi kertoisikaan, koska eiväthän ne minulle kuulu. Minä olen vain kirjoittanut tämän kirjan, joten osuuteni on olematon.

Share/Bookmark

8 kommenttia:

 1. Kirjailijan elämä kuulostaa melko kiviseltä ja ankealta! Voimia! Muista villasukat:)

  VastaaPoista
 2. Hitsi, tulisin takuulla jos olisin vielä Turuus :) Toivottavasti paikalle tulee paljon kuulijoita!

  VastaaPoista
 3. Villasukat olivat tosiaan tarpeen!

  VastaaPoista
 4. Tilasin juuri kirjan Helsingin akateemisesta. Ei ollut yhtään kappaletta hyllyssä. Annan kirjan lahjaksi miesystäväni 10-vuotiaalle tyttärelle, joka on kova lukemaan ja käynyt monesti Turun linnassa. Ja kirjasta sain tietää tämän blogisi kautta, joten nettimarkkinointikin toimii. Sitä en enää muista, mitä kautta olen päätynyt blogisi vakiolukiaksi. Hyvää joulua toivotellen!

  VastaaPoista
 5. Joko olet lukenut, Hannele:-)

  Hauska kuulla Anonyymi, että nettimarkkinointini on ollut toimivaa. Toivottavasti kirja on mieluinen:-)

  VastaaPoista
 6. Oletkos kysynyt suoraan linnan kaupasta, miksi kirjan myyntiin saaminen oli niin vaikeaa?

  VastaaPoista

Kerro mitä mielessä!