maanantai 6. huhtikuuta 2009

Sisustin

Kyllä tämä webdesignerin homma on vaikea. Tein mielestäni somat nettisivut, mutta sitten alkoi tulla valitusta, että teksti ei näy kunnolla. Mikäpä siinä muu auttoi, kuin pistää sivut kiinni ja ajatella ne uusiksi. Nyt on ehkä selkeämpi, mutta en ole muuten täysin tyytyväinen. No en kai minä edellisiinkään ollut täysin tyytyväinen. Olen nyt pari tuntia pyydystänyt koodista tuota tiettyä kohtaa, joka tekee nuo otsikot tumman vihreiksi, mutta en ole vielä löytänyt. Menin muutenkin jo sekaisin väreissä, kun hätäpäissäni hakkasin koodin joukkoon uusia värejä jaksamatta kommentoida entisiä, puhumattakaan että olisin tehnyt järkevän etukäteissuunnitelman, niin kuin meitä on opetettu. Teen tässä sivussa muutamalle muullekin ihmiselle sivuja ja nyt on sellainen olo että kohta pulpahtavat silmät päästä kahtena verisenä mollukkana ja kevätkin antaa vielä odotella itseään. Vielä ei ole lainkaan pääsiäsmäinen olo ja olen melkein unohtanut, että huhtikuu on lempikuukauteni. Pitäisikö ottaa iltapäiväunet, mahtaisiko se auttaa.

Jatkan sivuston säätämistä myöhemmin. Niin siis nettimaailmani, olkaa hyvä.

Share/Bookmark

13 kommenttia:

 1. No jess, nyt näkyy! Pidän tästä uudesta paljon, joten ei haittaa, vaikka et itse pitäisikään...

  VastaaPoista
 2. Hyvät värit tulivat uuteen sivustoon, ihan kuin huhtikuun värit, jos nyt sattuu varhaiskeväästä tykkäämään. Oli värityksessä kyllä jotain lämmintä sävyä, jonka yleensä vasta syksy tuo tullessaan.Tällaista on Sinikka havainnoinut.

  VastaaPoista
 3. Lämpöiset sävyt ovat ehkä sitten peräisin viime marraskuulta, kuten hanhikuvakin.

  VastaaPoista
 4. Poikkesin. Tosi hyvä on ja selkeä. Minkä pituisia ne sun Voi elämä kurssit on. Vedätkö samalle ryhmälle vuoden, vai toimisiko se vaikkapa parin viikonlopun intensiivikoulutuksena.

  Siellä kirjoittajakurssien Taustat sivulla oli ensimmäiseen virkkeeseen unohtunut yksi ylimääräinen sana. Haluat varmaan poistaa sen.

  VastaaPoista
 5. Yritän just kirjoittaa ja pakoilen sitä joten pörräsin edelleen siellä sun sivullasi. Ne sun opetukset on loistavia. Just sitä mitä minä tarvitsen siirtyäkseni viimein sinne työn pariin. Siis olen vasta kakkosessa mutta sekä toi puunhalaushomma että veden päällä kävely osu ja uppos. Täytynee lukea ne kaikki ja jos vaikka sitten pääsisi sinne omaan tekstiin.

  VastaaPoista
 6. Kiitos oikoluvusta Karpalo teen korjaukset. Ne opetukset on Vuodatuksen blogista. Ajattelin ehtiessäni käydä blogiaineiston läpi ja etsiä sieltä kohdat joissa on jotain ideaa ja siirtää kotisivuille.

  Olen Voi elämä! formaattia soveltanut sekä viikonloppukursseihin, että jatkuviin, jopa vuodesta toiseen jatkuviin kursseihin.

  VastaaPoista
 7. Paremmat näköiset nämä uudet, teksti ei huku vaan tulee esille. Ettei silmäsi kokonaan putoasi päästä, pidä pääsiäistauko ja hengitä huhtikuuta sisääsi.

  VastaaPoista
 8. Kun ehtisikin. No ehkä mökillä sitten, kun netti ei ehkä toimi...

  VastaaPoista
 9. Pikakierros kotisivuillasi:

  Kivat murretut pastillivärit ja hauskat piirrokset.

  Pappia kyydissä -sivulla kolmen kirjan nimi oli pienellä alkukirjaimella.

  Mustaa tekstiä on helppo lukea nyt, kun se on valkoisella pohjalla. Nyt sivusi ovat visuaalisesti selkeämmät kuin edellisessä versiossa. :)

  VastaaPoista
 10. Hei Kirsti, järjestetäänkö Voi elämä-viikonloppukursseja Turussa? Eräs tuttavani tiedusteli ja voisin hänet opastaa sinne, niin hän parin päivän koulutuksella pääsisi vauhtiin kirjoituksiensa kanssa. Toimeliaana Sinikka.

  VastaaPoista
 11. Ne pienet alkukirjaimet onkin yllättävän hankala muuttaa isoiksi, kun sattui niin että ne tosiaan tulivat pienet, vaikkei pitänyt. Niin, ovat nämä minunkin mielestäni selkeämmät joo. Ja voihan sitä sitten taas tulevaisuudessa sisustaa, kun taidot karttuvat.

  Jaa Sinikka, no ei näillä näkymin. Pitäisikö ryhtyä puuhaamaan.

  VastaaPoista
 12. Siis oli osoitettu Celialle, tuo viestin alkupuoli.

  VastaaPoista

Kerro mitä mielessä!