keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Helteessä keittää herkästi


Hei muuten, meinasin unohtaa, Pappia kyydissä on saatavana nyt pokkarina. Hinta ei päätä huimaa, esim. Suuri kuu myy kirjaa tosi halvalla. Booky.fi kiskoo vähän enemmän, mutta siis minua ei haittaa vaikka ostaisitte halvimmasta paikasta, koska minä saan saman jokaisesta myydystä kirjasta, eli en paljon hevon peetäkään.

Onko kenelläkään muulla tällaista. Ostin maanantaina parin tonnin edestä uutta tietotekniikkaa, siis uuden koneen, ohjelmistot ja lasertulostimen. Ne ovat edelleen tuossa vieressä paketeissa. Ovatkohan ne siinä vielä vuoden päästä. Ostin itselleni sellaisen tukipaketinkin, että saan soittaa ja kysellä tyhmiä kun tulee ongelmia, mutta ei se kovin paljon helpota näitä käyttöönoton ongelmia. Olen päättänyt, että tänään avaan paketit.

Piti jatkaa tuota sarjakuvaprojektia, mutta nyt blogger ei annakaan lisätä kuvia. Tutkailu osoitti, että kysymyksessä on selainongelma, safarilla kuvan lisääminen onnistuu, firefoxilla ei. Onko jollain muulla ollut tällaista ongelmaa. Yritin jopa lähettää ylläpidolle viestiä asiasta, mutta en löydä linkkiä. Löydän kyllä ohjeita ja neuvoja ja jopa ylläpidon oman blogin, jossa kerrotaan, että runsas viikko sitten kuvien lisäämisessä oli ollut ongelmia, mutta ongelma oli nyt korjattu. No haloo ylläpito, ei ole korjattu.
Share/Bookmark

4 kommenttia:

 1. Minulla oli samoja ongelmia jokin aika sitten ja tosiaan vain Firefoxin selaimella. Tosin, jos latasi kuvan, kun kirjoituslaatikko oli HTML-tilassa, kuvan lisääminen onnistui. Sitä voi kokeilla, jos ei muuten toimi eikä jaksa avata uutta selainta.

  VastaaPoista
 2. Html-tila ei nyt auta sekään. Kummallisesti lohduttaa kuulla kun muillakin on ollut ongelmia.

  VastaaPoista
 3. On ollut ongelmia. Jos niitä on explorerissa, siirryn Chromiin, jossa useimmiten toimii ja nopeammin. Mutta explorerissakin meni tämä ongelma pienellä odottamisella ja uudelleen yrittämisellä ohi. Välillä se jo tarjosi ostettavaksi uutta tilaa kuville. En ostanut vielä.

  VastaaPoista
 4. Sitäkö nämä kuvaongelmat ovatkin? Olen joutunut laittamaan kaikki kuvat Flickrin kautta.

  VastaaPoista

Kerro mitä mielessä!