torstai 16. kesäkuuta 2011

Taiteellisia voittoja satelee

Tosiaan, salaperäinen Tittelintuure kävi vinkkaamassa, että postaukseni Tuhat loistavaa kusipäätä on päässyt Parnassoon.

Olen ennenkin sanonut, että tähän mennessä menestykkäin kirjallinen tuotokseni on häiriöklinikka, mikäli asiaa mitataan mediahuomiolla. En ole voinut edes unelmoida, että Parnasso arvioisi jonkin kirjani, mutta blogini siis kelpaa tuon korkeakirjallisen foorumin sivulle.

Minustakin Tuhat loistavaa kusipäätä oli kiva otsikko blogijutulle ja hiukan otti aivoon kun mielestäni en saanut itse jutusta otsikonsa veroista.

Täytyykin seuraavassa apurahahakemuksessa ihan tosissaan väittää, että blogi on merkittävä osa elämäntyötäni. Ja siis onhan tämä. Olen onnellinen siitä, että minulla on jo 132 naamaa tuossa kasvogalleriassa. Nyt tietenkin joku nyppää sieltä itsensä pois, kun sanon tämän ääneen. Älkää tehkö niin, vaan lisääntykää, lisääntykää.

No niin, yritän nyt palata arkeen ja työn ääreen. Minulla on vielä tämä ja huominen päivä aikaa, sitten alkaa kesäloma ja toisin kuin viime kesänä, nyt aion tosiaan lomailla. Paitsi että aion kyllä piirtää. Olen saanut idean, josta olen ihan täpinöissäni. Aion piirtää hengellisen elämäkertani sarjakuvana. Minulla itse asiassa on jo 31 luonnosta ja olen päässyt vasta Pelastusarmeijan pyhäkouluun asti.

Lisäys klo 11.54

Mahtuu tähän päivään taiteellinen takaiskukin. LukuVarkaus meni Reeta Aarniolle, kuten arvelin. Nyt täytyy vain urheasti hymyillä ja skoolata voittajalle. Ei auta naputtaa, lapset ovat valinneet. Tosin lahjottuhan tämäkin raati tietysti on. Hehheh, vitsi vitsi.

Share/Bookmark

18 kommenttia:

 1. Kusipäät ja naamat meni jotenkin huvittavasti mun tajunnassa sekaisin. Lisääntykää, lisääntykää... 132 loistavaa ku... ei kun naamaa. On tosi hienoa saada lisää naamoja. Onnea ja menestystä blogillesi. Mukavaa että blogisi pääsi Parnassoon.

  VastaaPoista
 2. Jaa, ei ollut tarkoitus sekoittaa niitä toisiinsa. huomasin, etten ollut tällännyt naamaani sinun blogisi lukijoiden joukkoon. Korjasin puutteen.

  VastaaPoista
 3. Se oli kyllä vitsi! Kiitos, huomasin, että blogiini oli ilmestynyt sinun ihana naamasi. Kiitos!

  VastaaPoista
 4. Blogin pitäminen on kulttuuriteko, sinun tapauksessasi ainakin. Ehdottomasti apurahan arvoinen juttu, sillä keskustelut täällä ovat kiinnostavia seurata.

  Parnassoon, ooh, märkä päiväuni suorastaan ;) Minä en varmaan koskaan pääse sinnekään...(koleaa naurua).

  Äh, olisin suonut sinulle sen palkinnon. No, onnea voittajalle.

  VastaaPoista
 5. Kirsti, ota huomioon sekin, että kaikki vakilukijat eivät ole naamagalleriassa ;) Itse ainakin luen muun syötteenlukijan kuin Bloggerin lukijatoiminnon kautta.

  VastaaPoista
 6. Paula, pitääkin kylvää naamaa enemmän ympäriinsä, jos se on tosiaan ihana;-)

  Olethan sinä Susu päässyt vaikka minne, ja tulet pääsemäänkin, olen varma siitä.

  Jl, joo tiedän että jotkut lukevat muuta kautta, tuossa on vain osa ja hyvä niin.

  VastaaPoista
 7. Tuo sarjis-idis on mahtava juttu. Iloisia piirroshetkiä !

  Minusta sinulla romaanintekijänäkin ihailtava taito luoda karaktäärejä, joita siis sarjiksenteossa tarvitaan myös.

  VastaaPoista
 8. Hienoa, pitääkin lukea tuo uusi Parnasso :D Ja ilman muuta kantsii tämä mainita apurahahakemuksissa, täällähän on valtavasti kirjallista keskustelua!

  Harmi että palkinto ei osunut sun kohdalle tällä kertaa :-/ Mutta onhan ehdokkuuskin hieno juttu, vaikka kaikkein hienoimmaltahan se tietysti tuntuisi jos voittaisi koko skaban, jos näin ällörehellisiksi mennään, eikös vaan? ;)

  VastaaPoista
 9. LukuVarkauteen liittyen: Olit ehdolla, se on hienoa! Eilisissä Itä-Suomen alueuutisissa oli aiheesta juttua. Kirjasi komeili jonkun lapsen kädessä, joten ihan ilmaista telkkumainostakin tuli:)

  Olen muuten uskollinen lukijasi, vaikka naamani ei galleriasta kurkistakaan. Kiitokset kiinnostavasta blogista, johon kirjoitat mielestäni tinkimättömän rehellisesti omalla pikantilla tyylilläsi.

  Rentouttavaa ja inspiroivaa lomaa
  toivottaa
  Niitti

  VastaaPoista
 10. Hirlii, minustakin sarjis on mahtava juttu, mutta nähtäväksi jää mihin asti paukut riittävät. Jos näyttää lupaavalta, teen oman blogin sarjista varten.

  Anu, joo ei se reilu kilpailu, vaan se voitto. no joo, näillä mennään. Ja siis onnea sinulle vielä.

  VastaaPoista
 11. Hei Niitti! Kiva kun taas ilmoittauduit! Hyvää kesää!

  VastaaPoista
 12. Hengellinen elämänkertasi sarjiksena, jee! Mielenkiinto heräsi heti. Pelastusarmeija tuo hyviä väristyksiä, olin itse pienenä natiaisena musiikkileikkikoulutunneilla Kalliossa, pelastusarmeijan pitämässä. Olikohan heidän pyhäkoulu yhtä turvallinen ja lämminhenkinen, siitä en tiedä. Milloinkohan niitä sarjiksia tulee nähtäville...En yhtään hoputa, kyselen muuten vaan...

  Leppoisaa lomaa! Ei kai blogisi lomaile, ainakaan pitkään?

  Terkuin, Ilona.

  VastaaPoista
 13. Sinullapa tuuri käy: itse lomailet ja blogiystävät markkinoivat kirjaasi. Kirjasi on hyvä, ei siihen muuten näin innostuttaisi.

  Vanha Erkki

  VastaaPoista
 14. Paljon on varmaan kiinni Pelastusarmeijan tädeistä, Ilona. Minä muistan, että tädit olivat kyllä iloisia ja ystävällisiä, mutta minä olin jostain syystä aikamoinen vastarannan kiiski. Blogini ei jää lomalle, olen liian riippuvainen. Sarjisblogin yritän pistää kesän aikana pystyyn, mutta kesä on aika laaja käsite.

  Tuurilla ei ole mitään tekemistä asian kanssa Vanha Erkki, kylmää laskelmointia...

  VastaaPoista
 15. Naamoista puheen ollen löysin varhaisemman version kasvokuvastasi vuoden 1998 Yhteishyvästä.:-) Kyseessä on hyvin lyhykäinen arvostelu kirjastasi Usko, toivo ja kuolema. Harkitsen tässä julkaisisinko sen myös blogissani ihailijoitasi varten..

  VastaaPoista
 16. Oho, se oli aikaa ennen kuin internet ja sähköpostit olivat vielä päässeet turmelemaan elämääni. Muinaishistoriaa. Ja olen ennenkin kysynyt tätä, eli blogisi osoite on siis...

  VastaaPoista
 17. ai, eks sä tiennyt et hyvä ystäväsi mummo muu on nyt tittelintuure?

  VastaaPoista
 18. Olen seirammit blogeja niin satunnaisesti vime aikoina, että tosaan tällainen asia on jäänyt huomaamata,

  VastaaPoista

Kerro mitä mielessä!