perjantai 17. kesäkuuta 2011

Sivistyneistön kiinnostuksenkohteet

Mitä pitäisi ajatella siitä, että blogiini ilmestyy nyt googlettajia hakulauseella "Tuhat loistavaa kusipäätä". Parnassoa selvästikin luetaan ja Parnasson lukijat osaavat käyttää googlea. Mutta ei se juttu nyt noin hyvä ollut, että tänne kannattaisi sen vuoksi tulla.

Ja miksi minä istun tässä miettimässä tällaista tyhjänpäiväistä asiaa, kun oikeasti minun pitäisi käyttää tämä viimeinen työpäivä hyödykseni ja yrittää työstää käsikirjoitusta joka on ollut vaiheessa jo vuosia. Vaiheeseen se siis taaskin jää. Saa nähdä kumpi loppuu ensin, se vai minä.

Share/Bookmark

5 kommenttia:

 1. Itse asiassa minäkin googlasin tuon, vaikka luenkin blogiasi säännöllisesti – Parnassoa sen sijaan en. :) Halusin virkistää muistiani, eikä edellisessä kirjoituksessasi ollut Tuhanteen loistavaan kusipäähän johtavaa linkkiä, joten se löytyi helpoiten Googlella.

  VastaaPoista
 2. Ei enää tarvitse hakea kuin "tuhat loistavaa", kun jo automatiikka tarjoaa "kusipäätä". Kyllähän se mulle kelpaa. Olen menettänyt kirjoitustaitoni facebookissa. Tulee vain parin lauseen postauksia.

  VastaaPoista
 3. Ahaa Saruwine, hauska kuulla. Mutta vielä jää vaille selitystä kymmenkunta googletusta.

  Salme, kirjoittaminen vaatii aikaa, ja sitähän sinulla ei ole viime aikoina ollut. Se lienee isompi syy kuin fb.

  VastaaPoista
 4. Ehkä sanavalintasi ei ole ollut aikaisemmin sopivaa suomalaiselle sivistyneistölle. Nyt tiedät, mikä vetoaa ja saat muutkin sanomasi perille.:)

  Pidän uudesta kirjastasi. LIsää myöhemmin.

  VastaaPoista
 5. ohoo, jään siis odottamaan :-)

  VastaaPoista

Kerro mitä mielessä!