keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Nyt mua viedään messuilta messuille

Mainetta ja kunniaa vyöryy minua kohti vääjäämättömästi. Cision on listannut Top-blogeja ja Kirjailijan häiriöklinikka on kakkosena. Ei aavistustakaan millä perusteella lista on laadittu. Penjamilla on asiasta arveluja.

Hiukan kaivelee, että taas olen kakkosena. En ole ikinä ollut ykkönen missään. Alkaa vähän ottaa pattiin elämän tässä vaiheessa. Kaikissa kirjoituskilpailuissakin olen aina jäänyt toiseksi.
Tämmöinen on Cisionin lista:
1. Antiaikalainen
2. Kirjailijan häiriöklinikka
3. Sallan lukupäiväkirja
4. Jäljen ääni
5. Grafomania
6. Sokeripala
7. Bokbabbel
8. K-blogi – koko lailla kirjallisesti
9. Leena Lumi
10. Kirjoittajatreffit


Ja sitten se toinen ällistyttävä asia. Helsingin sanomien kirjallisuusliitteessä oli jonkinlainen arvostelu Ristiaallokkoa romaanista. Malmin seurakunnan kappalainen oli pistetty lukemaan kirjani ja kertomaan siitä mielipiteensä. Olen ihan huimaavassa nosteessa kuulkaa. Huomenna minä ihmeellinen ihminen olen nähtävänä ja kuultavana Eino Leino lavalla klo 11 ja perjantaina Louhi-lavalla klo 15.30. Tulkaa tulkaa, tämä tilaisuus ei ehkä toistu.

Share/Bookmark

9 kommenttia:

 1. Hienoa, että nostetta löytyy. Ihan pakko oli tulla leveilemään: minä olen yhden kerran ollut ykkönen. Voitin ala-asteella koulun liikennekilpailut ja sain sellaisen tinaisen palkinnon. Plus pääsin kunnallisiin kilpailuihin, joissa sitten eksyin kilpailun aikana reitiltä ... Eli ei se ykkösenkään osa aina helppo ole - onneksi ei ole sen koommin napasahtanut!

  VastaaPoista
 2. Hähää! Minä tulin juoksukilpailussa viimeisenä maaliin ja sain viisi donitsia lohdutuspalkinnoksi. Kisan voittajakin oli kateellinen minulle. :D

  Onnittelut sinulle, Kirsti! Olet ansainnut kaiken menestyksen.

  VastaaPoista
 3. Minun mielestäni olisit ansainnut ykkössijan (väheksymättä siis lainkaan muita sijoittuneita). Olen seuraillut blogiasi kaiketi ihan sen alusta lähtien ja kynnys kommentoida täällä on matala.

  Sinä et ole luonut itsellesi sellaista ylhäistä poteroa norsunluutorniin, jonne ei rohkene "tavikset" kommentoida. Kirjailijan takaa näkyy ihminen :)

  Voitin muuten eräässä kilpailussa lipun kirjamessuille! On kyllä kohtalon ivaa, että nyt mitään voitin, kun en sinne pääse. Mutta pistin lipun kiertoon ja nyt hyvä ystävä pääsee messuille :)

  VastaaPoista
 4. Penjami, kyllä tuollainen kokemus jättääkin ihmiselle loppuiäksi tietyn omanarvontunteen. Mutta velvoittaahan se menestys tietenkin.

  Katja, varmaan oli kateellinen. Minun tekee nytkin mieli donitseja.

  Elegia, mulla oli joskus tuossa sivussa sellainen tervetulotoivotuskin, että kommenttiystävällinen blogi. Kommentit on aina olleet minulle bloggaamisen suola. Ja salakavalasti on tätä kautta tullut harrastettua myös kaikenlaista katalaa "sorsastusta". Ja hienoa, että kirjamessulipusta oli sitten kuitenkin jollekin toiselle iloa.

  VastaaPoista
 5. Onnittelut Penjamille ja niille 4 muulle kirjabloggarille, jotka saivat Rakkaudesta kirjaan -palkinnon tänään kirjamessuilla!

  VastaaPoista
 6. Tässä koko uutinen:

  Tänään vihdoinkin aukesivat Helsingin Kirjamessut. Sitä olikin jo odotettu! Sarjakuvapiirtäjä Juba Tuomola piti hienon puheen avajaisissa!

  "Hyvä messuväki, koska minulle ei makseta tästä avajaispuheesta mitään, en vaivautunut opettelemaan sitä ulkoa, vaan luen sen paperista..."

  Rakkaudesta kirjaan -tunnustuspalkinto jaettiin tänä vuonna viiden kirjallisuusblogistin kesken.
  He jos ketkä kirjoittavat rakkaudesta kirjaan!

  Voittajat olivat:

  Hanna Matilainen: http://morrenmaailma.blogspot.com
  Jessica Andersin: http://bokbabbel.com/
  Hanna Pudas: http://kirjaintenvirrassa.blogspot.com/
  Salla Brunou: http://sbrunou.blogspot.com/
  Penjami Lehto: http://penjami.wordpress.com/

  Käykääpä tutustumassa blogeihin!

  VastaaPoista
 7. Onnittelut sijoituksesta! Hopeassahan ei ole muuta vikaa kuin että se tahtoo tummua. Kiillottelemaan siis vain!

  Onnea myös messutapahtumiin!

  VastaaPoista
 8. Kirsti, Hesarin juttu oli hyvä, samoin varsinkin uutinen Kotimaa 24:ssä. Tosi hyvin vastasit pappismiehen ihmettelyyn. Totta vieköön, uutinen taitaa nykyisin olla se, että pappismies ei lankea...

  Valkoisella kirahvilla mainio ajatus hopeasta ja sen kiillottamisesta... Hih. Hyvä sijoitus kuitenkin. Ja loisto-oivallus se, että Rakkaudesta kirjaan -palkinto annettiin usealle kirjabloggarille.

  Toivottavasti messuilla oli antoisaa eikä liian rankkaa tänään.

  VastaaPoista
 9. Maisakaisa, kiitos, ihan ok menivät:-)

  Valkoinen kirahvi, ihan totta, tuo on kyllä aika hyvä juttu tuo hopean kiillottaminen. Ehkä pitää myös hyväksyä, että sitä pitää joskus itsekin kiillottaa...

  Kiitos vinkistä, Anneli:-)

  VastaaPoista

Kerro mitä mielessä!