perjantai 27. marraskuuta 2015

Naispuolinen Turkka

Jouduin eilen käsikähmään kirjoittajakurssilaisen kanssa. Miehen kanssa, mikäli se nyt mihinkään liittyy. Mehän emme ole miehiä emmekä naisia ensisijaisesti vaan ihmisiä, mikäli olen ymmärtänyt oikein tämän hetken kulttuurisesti vallitsevan ideologian. Sukupuoli on toissijainen juttu ja yksilön vapaasti valittavassa.

Tämä kiva ihminen tuo minulle aina rahan arvoisia lahjoja. Mutta nyt yritin kieltäytyä lahjan vastaanottamisesta ja siinä sitten juoksimme perä kanaa ympäri huonetta. Hän ei suostunut ottamaan lahjaa takaisin ja minä työnsin sen sisään hänen paidankauluksestaan. Mutta käsikähmä päättyi kuitenkin minun tappiokseni, koska lopulta jouduin sitten kuitenkin ottamaan hänen lahjansa vastaan, ja minä annoin hänelle Hemmng-kirjani.

Ajatella, en olisi uskonut, että olet tuommoinen melkein väkivaltainen ihminen, hän sanoi.

Minähän olen naispuolinen Jouko Turkka, minulla on vähän samanlaisia opetusmetodeja.


Share/Bookmark

4 kommenttia:

 1. Kirsti, blogisi on aina yhtä yllättävä ja hauska! Mukavaa, että luukkusi on taas auki ja saadaan lukea näitä sattumuksia.
  t. Senni

  VastaaPoista
 2. oi kiva kuulla! tervetuloa toistekin!

  VastaaPoista
 3. Lahjathan ovat ongelmallisia. Mitä vähemmän vastaanottaa lahjoja (se on kauheaa) ja antaa lahjoja, niin sen stressittömämpää on. Lapselle jotain voi vielä onnistua ostamaan, mutta ei ole mikään ihme, jos aikuisten lahjat ovat lopulta aina suklaata, kukkia ja kynttilöitä. Mitään muuta ei jää jäljelle annettavaksi. Fiksuimmat ei edes yritä ensin aloittaa millään muulla ja sitten huomaa sitä kun juuri annetut lahjat katoaa aina jonnekin mystiseen nieluun esim. kirppikselle. Kysyä et voi, missä lahjat ovat ja toinen ei halua vastata. Rikkaimmat voi tietty antaa paljon rahaa. Sillä sitten jokainen voi toteuttaa ääriyksilöllistä ja vaikeaa elämäänsä.

  VastaaPoista
 4. Tuo on kyllä täysin totta. Mutta nykyään voi antaa myös toisenlaisen lahjan. Hankkia jotain tarpeellista kehitysmaiden ihmisille ja antaa asiasta kertovan kortin sille ihmiselle, jonka puolesta tämä lahjoitus on tehty. Näitä systeemejähän on, esim. Kirkon ulkomaanapu.

  VastaaPoista

Kerro mitä mielessä!