keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Tää on niin tätä

Nyt tää niinku lähtis hakemaan viisumii. Ja vaihtamaan euroja rupliksi. Sit tää menis niinku yliopistolle leikkimään opettajaa.

Vaik täl on normaalisti vaikeuksia pysyä hereillä iltapäivisin, niin tänään tää ei sit millään pystynyt ottamaan nokkaunia, vaikka yritti. Kahdelta yöltä tän pitäis lähteä bussilla kohti Helsinkiä, eikä tää yleensä ole kauhean etevä nukkumaan istuen.

5.12 lähtis juna Helsingistä Pietariin. Huomenna puolilta päivin pitäisi tän sitten olla täydessä iskussa ja esittää inspiroitunutta kirjailijaa joka uskoo itseensä ja teksteihinsä kuin pässi suuriin sarviinsa.

Tää on jo pakannut kassin. Mutta mitä tän pitäis tehdä, kun tätä ei oikeastaan huvittaisi tehdä mitään, paitsi vetää lisää hiilihydraatteja ja peitto korviin.

klo 15.05 Nopea päivitys: Tuli puhelu, viisumit eivät ole tulleet. Ehkä tää ei lähdekään Venäjälle ensi yönä. Ehkä tää lähtee vasta huomenna tai ei lainkaan.  

Share/Bookmark

5 kommenttia:

 1. Oi, viisumiongelmia?! Kyllä se hoituu vielä, usko pois! Minun ystävälleni kävi hieman kökkelösti, kun pari vuotta sitten 7 hengen voimin lähdimme Trans-Siperian reissulle. Eräs meidän ryhmästämme oli sitten vahingossa ottanut viisumin niin, että sen päiväys oli vasta seuraava päivä, ja hän joutui jäämään jo Lahdessa junasta pois. Parka! Onneksi löytyi lento (ylihintainen tosin)seuraavana päivänä Moskovaan, mistä hän otti meidät kiinni ja pääsi kuin pääsikin reissuun mukaan..

  Että eivät nuo viisumihommat kivoja ole, mutta ainahan asiat lutviutuvat!

  VastaaPoista
 2. Oih, Trans-Siperian reissu kuulostaa ihanalta. Minun asiani ovat nyt huonommin, sillä viisumi ei tullut tänään. Jos se tulee huomenna, pääsen vielä matkaan, mutta jos se ei tule huomennakaan, niin sitten jää minulta reissu tekemättä. Nolo jutska.

  VastaaPoista
 3. Voi, tuo on tuttua ja niin pientä! Toista se oli silloin, kun jäin Siperian junasta pyjama päällä tuntemattomalle asemalle kymmenen asteen pakkasessa ja matkaa oli jäljellä kolme päivää ennen Moskovaa. Papereita ei ollut ja rahaa taskussa kolme ruplaa. Silti kaikki järjestyi.

  VastaaPoista
 4. No tosiaan, pahinta mitä tässä voi tapahtua, on se että matka peruuntuu. Se taas ei suuria vaadi, että pysyy kotona. Mutta suuret sisäiset g-voimat oli jo käynnistetty ja siksi tällainen tuntuu melkoiselta antikliimaksilta.

  VastaaPoista
 5. Voi itku :-( Toivottavasti viisumi tulee nyt pikapikaa!

  VastaaPoista

Kerro mitä mielessä!