tiistai 29. marraskuuta 2011

Maailman ihanimmat kannet

Tällaiselle sivustolle on kerätty maailman kamalimpia albuminkansia.Miten niin muka kamalia. Minusta nämä ovat ihania.
Ihan oikeasti, näissä on jotain sellaista mykistävää ja aseistariisuvaa viattomuutta, josta pitäisi ottaa mallia.
Näiden kuvien viitoittamalla tiellä jatkan toiveikkaasti eteenpäin.

Ja mikäli joku nyt vielä haluaa jatkaa jauhantaa FJ-voittajasta, niin Anna Amnell on lukenut kirjan ja kirjoittanut siitä varsin seikkaperäisen ja analyyttisen esittelyn ja erittelyn.

Share/Bookmark

9 kommenttia:

 1. Olin ihan silmät ymmyrkäisinä siitä kirjoittelusta, joka tämän blogin kommenttiosastolla oli meneillään. Tietysti kuin vähän pidän bloginlukutaukoa, tapahtuu jotakin jännää ja missaan kaiken äksönin. :)

  Ymmyrkäisenä olen kyllä noista levynkansistakin...

  VastaaPoista
 2. Ok, nuo pari valitsemaasi ja muutama muu ovat hyvinkin viehättäviä mutta oli siellä joukossa myös niitä oikeasti kauheita tai teknisesti epäonnistuneita.
  Ja valikoimasta puuttuu mm. sellaiset legendat kuin Scorpionsin Virgin Killer (en linkitä kun siitä tulisi seuraava sadan viestin keskustelu) ja Big Bearin Doin Thangs (http://en.wikipedia.org/wiki/File:Big_Bear_%27Doin_Thangs%27_Album_Cover.jpg).

  VastaaPoista
 3. No mun mielestä niissä on järkyttävyydessäänkin jotain valtavan aseistariisuvaa ja ajatuksia herättävää. En tiedä, minä vaan katselen noita ja naureskelen onnellisena.

  Johanna, niin olen minäkin ymmyrkäisenä kirjoittelusta, mutta mikäs siinä auttaa, täytyy vaan antaa paineiden purkautua. Ja kyllähän sinne mahtuu.

  VastaaPoista
 4. Lato on kaunis. Amerikklaiset ladot ovat askeettisen yksinkertaisia ja kauniita.

  VastaaPoista
 5. Pari tuttuakin artistia...silloin kun aikoinaan muutin Saksaan niin suunnilleen ensimmäinen tv-ohjelma minkä näin oli parituntinen gaala jossa juhlistettiin Heinoa, ilmeisesti jotain aikamonesvuotistaiteilijajuhlaa. Se oli sellainen silmiäsulattava kavalkadi ettei Suomen televisiossa ole koskaan moista nähty...

  VastaaPoista
 6. hdcanis, kyllä herää toive, että saisin nähdä Heinon kavalkadin...

  Anna, kaunis on lato, kieltämättä

  VastaaPoista
 7. Kaikki kannet puhuttelevat minua. Misukansi on paras ja muut hyviä kakkosia. :))

  Jauhaminen on työlästä, mutta joskus kiusaus osallistua on suuri. Tällä kertaa itse vältin sukelluksen pohjamutiin. Olen ylpeä itestäni, heh.

  VastaaPoista
 8. On noi valitsemasi kannet kieltämättä hellyyttäviä! Ja huvittavia! Viestejä menneiltä ajoilta. Kiitos päivän hyvistä nauruista! Kaamoksen keskellä kaipaa just jotain tollasta pehmeää, viatonta, levollista ja valoisaa.

  Ilona.

  VastaaPoista
 9. Ilona, minä katselen niitä uudestaan ja uudestaan ja aina löytyy joku uusi, joka naurattaa.

  Katja, joskus jauhaminenkin on varmasti hyvästä. Pitää vain osata valita taistelunsa:-)

  VastaaPoista

Kerro mitä mielessä!