sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Tyrmäni vapautui

Ostin keväällä 14 neliön yksiön itselleni työhuoneeksi. Mutta en ole päässyt sinne, koska en halunnut häätää vuokralaista. Nyt vuokralainen lähti, joten pääsin tarkistamaan, että mihin rahani oikeastaan keväällä laitoin. Kuvittelin ostaneeni asunnon puutalosta, mutta nyt huomasin, että vaikka talosta suurin osa onkin puuta, minun nurkkaukseni on kiveä. Asunnossani on muhkean leveät ikkunalaudat ja paksut seinät.  Se on söpö kulmahuone, jossa on kaksi isoa ikkunaa. Nyt minun pitäisi sitten vissiin siirtyä sinne tekemään töitä. Mikä on, kun ei huvittaisi? Sieltä puuttuvat mukavuudet, kuten sohva ja netti.

Share/Bookmark

2 kommenttia:

  1. Netistä viis, mutta sohva on must! Kirpparikierrokselle siitä! Mieluiten vuodesohva, jotta voin yöpyä siellä Turussa käydessäni :D (voin tuoda omat lakanat)

    VastaaPoista
  2. Vuodesohva on tilauksessa, mutta en tiedä koska saan sen. Kirpparisohvaa en huoli. Mutta hommaan sinne patjan. Siellä on parvi, mutta voihan lattiallakin nukkua jos ei huvita kiivetä ylös. Kämppä on kyllä tosi kiva, tosin suihkukoppi on vähän ankea.

    VastaaPoista

Kerro mitä mielessä!