maanantai 14. syyskuuta 2015

Raportti päin persettä menneestä aamusta

Sain kutsun sometapahtumaan, missä piti kehua ja kannustaa kavereita. 

Innostuin ja kutsuin muutaman kaverin mukaankin. 

Sitten yhden kaverin sivulla oli linkki artikkeliin, jonka luin. Ärsyynnyin artikkelin omahyväisen ylemmyydentunnon vuoksi ja koska siinä vähäteltiin ja väärinymmärrettiin itselleni tärkeää viitekehystä. 

Kommentoin ärhäkästi.

Sitten muokkasin kommenttiani hiukan vähemmän vihaiseksi. Mutta kuitenkin. Ei mennyt minuuttiakaan, kun some oli muuttanut aurinkoiset levolliset ajatukseni ärtymyksen risukimpuksi. 

Mitä siis tehdä?

Ajattelen ihan oikeasti, että kyseinen artikkeli levittää jälleen kerran väärää tietoa. Pitäisikö kohauttaa olkapäitä ja todeta, että en voi oikoa joka juttua, joka tulee silmieni eteen. 

Pitäisikö ylipäätään kokonaan lopettaa lehtijuttujen lukeminen, koska ne tätä nykyä ovat enemmän propagandaväline kuin varsinaista tiedonvälitystä. 

Vai pitäisikö ensin värittää itselleen mielenrauha esimerkiksi sillä tämän hetken myydyimmällä tietokirjalla, ja sen jälkeen täynnä mindfullnessia kirjoittaa lempeä ja opastava ja rakkaudentäyteinen kommentti. 

Vai mitä tässä pitäisi tehdä?

Share/Bookmark

5 kommenttia:

 1. Väritä, Kirsti, väritä niin että kynät katkeaa. Mielenrauhaa tusseilla ja valaistumista puuväreillä! Vesiväreillä nirvanaan! toivoo Anneli

  VastaaPoista
 2. Tämä värityskirja juttu vainoaa minua nyt. Kiihdytin luennollakin itsenkin transsiin niistä puhuessani.

  VastaaPoista
 3. Ei ainakaan herkkä ihminen voi somessa olla lainkaan. Aina löytyy jotain matskua, joka ei kerro onnellisista ja söpösistä karvapeitteisistä eläimistä.

  VastaaPoista
 4. Mutta toisaalta mistään ei löydy yhtä paljon söpöjä kissavideoita kuin somesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et ole ajan tasalla. Kissavideot saa nykyään hakea itse YouTubesta. Some on täynnä aivan käsittämätöntä hermoja repivää paskaa. Jokaisella on julistus ja sanoma sekä heikko vastaanottokyky ja -halu muiden sanomisille, yleensä toisia ei lainkaan seurata, tärkeintä on ulostaa maailmalle ja lähes aina faktoista viis.

   Poista

Kerro mitä mielessä!