keskiviikko 2. syyskuuta 2015

Uskoton lukija

Löytyykö apu tällaiseen vaivaan. Alan lukea kirjaa, tykkään siitä, mutta sitten kesken lukemisen kiinnostun toisesta kirjasta ja alan lukea sitä. Uusi kirja vetää hyvin, mutta sitten tulee vastaan kolmas kirja jota alan lukea jne. Kohta minulla on keskeneräisten kirjojen kasoja keittiössä, makuuhuoneessa, olohuoneessa parissakin eri paikassa ja työhuoneella tietenkin. Sitten kun illalla viimeksi tulee sellainen olo, että nyt haluaisin lukea jotain tiettyä kirjaa, niin en meinaa millään muistaa, että missä kasassa se on. Pahinta on, jos se on jäänyt työhuoneeseen, joka on puolen kilometrin päässä. Lähellä, mutta niin kaukana, jos on nukkumaan menossa omassa kotona. Mutta nyt löysin Valtosen ja menen sen kanssa sänkyyn, suhteemme siis jatkuu syrjähyppyjen jälkeen.

Share/Bookmark

2 kommenttia:

 1. ei löydy apua, kärsin ihan samasta vaivasta.
  Paitsi viime aikoina lukeminen on sujunut vähän nihkeästi; vain kaksi kirjaa kesken. Eikun kolme
  Mutta kauhea arvonta joka käänteessä, että mikä kirja sopii juuri tähän tilanteeseen kaikkein parhaiten. Voinko mennä nukkumaan juuri tämän kirjan kanssa? Entä iltapäivän kaffepaussi?

  Ja tuohon uudempaan kirjoitukseen: kun on tämmöinen kirjapinojen lukija, ei riitä mikään budjetti taikka vääntö, että ostaisi ne kirjat itselleen. Pakko lainata kirjastosta. (meitä on taloudessamme viisi. tulevat seinätkin vastaan! Jo nyt yksi nukkuu kirjakasojen välissä)

  VastaaPoista
 2. Joo on se totta, kyllä kirjasto on yksi niistä ihmiskunnan järkevimmistä keksinnöistä. Tosin itse olen vähentänyt kirjaston käyttöä syystä että kerään itselleni toistuvasti niin kauheat sakot, että mieluummin kannattaa melkein ostaa jostain nettiantikasta ja pistää vaikka kiertoon jos ei itse halua pitää kirjaa itsellään.

  VastaaPoista

Kerro mitä mielessä!