tiistai 5. helmikuuta 2013

Hanki hanke, älä elämää

Tuolla yhdessä vanhassa marmatuksessani kävi anonyymi vinkkaamassa, että Lukuinto projekti on saanut väliaikaiset kotisivut ja pian sinne varmaan avataan vähän paremmatkin, ja sitä kautta on mahdollisuus vähän selvittää mitä kyseinen hanke on syönyt, kiitos anonyymi!

Olisin varmaan vähän häkeltynyt tuosta pilotoinnista, ellen olisi itsekin mukana hankkeessa jossa pilotoidaan. Sekin hanke, yllätys lätys, liittyy lasten lukuintoon.

Onkohan joku tehnyt tutkimusta siitä, miten moni pilottihanke jossain muodossa jatkuu? Olisi kiva kuulla jokin puolueeton, kylmän rationaalinen selvitys.

Jostain syystä pitkäjänteinen puurtaminen on nykään täysin passee. Kaikki pitää olla enemmän tai vähemmän flash mob-tyyppistä toimintaa. Mutta parempihan sekin kuin ei mitään, eli onnea tällekin hankkeelle ja kaikille muille vastaaville.

Share/Bookmark

4 kommenttia:

 1. On kokemusta hankkeista jotka muuttuvat joko osaksi pysyvää toimintaa jossain organisaatiossa tms. tai sitten jatkavat muuten elämäänsä.

  On myös kokemusta hankkeista jotka vain jäävät lyhyiksi projekteiksi.

  VastaaPoista
 2. Pitkäjänteisyys ei ole muodissa, mutta saako ilman sitä aikaan mitään pysyvää (muutosta)?

  Olen näkevinäni että 10 vuodessa voi jo tapahtua jotain, usein sekin vasta pientä.

  VastaaPoista
 3. Hannele, on lukuinto hyvästä juu.

  No hyvä juttu anonyymi, että kokemusta löytyy.

  Ansku, sanos muuta. Ja joskus tuntuu, että vieläkin pidempään pitää jaksaa puurtaa ilman että mitään kovin järisyttävää näyttäisi tapahtuvan...Siinä koetellaan ihmistä...

  VastaaPoista

Kerro mitä mielessä!