maanantai 25. helmikuuta 2013

Yhteenveto

Voittajapaneelista poistuessa mietin, että edesautanko minä omaa uraani, vai tuhoanko sitä suorittamalla näitä julkisia esiintymisiä. Hirveän paljon tuli taas selostettua ihmisille asioita. Esiintymisen jälkeen on aina jonkinlainen adrenaliinihumauksen krapulaa muistuttava jälkitila, joka nyt tuli vielä syvennettyä nauttimalla jättiläismäinen suolainen pitsa. Ei tämän ikäisen ihmisen kannattaisi enää pitsaa syödä, kyllä asia on näin.

edit: Mataleena on aina paikalla siellä missä tapahtuu, niin nytkin ja raportin tapahtumasta voi käydä lukemassa hänen blogistaan. Onneksi ilman kuvia.

Share/Bookmark

11 kommenttia:

 1. Pizza turvottaa jalat ja silmät, mutta mitä siitä, turvotus menee ohi. Elämästä kannattaa myös nauttia.

  Edesautat uraasi esiintymisilläsi. Mitä olen sinua nähnyt esiintymässä, niin hoidat homman aina kotiin.

  VastaaPoista
 2. Varmasti se meni hyvin. Sitä on aina itseä kohtaan niin kriittinen.

  VastaaPoista
 3. Hyvin meni, voin todistaa! :)
  Mulla on esiintymisen jälkeen semmoinen nousuhumalaisen hilpeä ja ylienerginen olo, minkä saattoi ehkä huomatakin...

  VastaaPoista
 4. No juu, hyvin meni meidän kantiltamme, vaan mitä tuumivat lapset, nuo salaperäiset olennot jotka sisäänpäinkääntynein kasvoin istuivat yleisössä. Vain taivas tietää, jos sekään.

  VastaaPoista
 5. Tämä oli siis hyvin onnistunut markkinointitilaisuus, ymmärsinkö oikein?

  Oliko hyvä tarkoitunne innostaa lapsia lukemis- ja kirjoittamisharrastuksen pariin? Vai kertoa karu totuus kirjailijan ammatista?

  Miksi lapset kääntyvät sisäänpäin ja vaikenivat? Lapsiahan kannattaisi kuunnella ja kysellä heiltä ja heidän maailmastaan.

  Merkillistä, etteivät edes lasten- ja nuortenkirjailijat ole kiinnostuneita niistä kysymyksistä ja mietteistä mitä lapsilla on.  VastaaPoista
 6. No siinäpä on taas anonyymi liikkeellä myönteisellä asenteella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hhmh, en oo syöny pizzaa moneen kuukauteen, yli vuoteen varmaankin ja siksi märisen.

   Poista
 7. Pizza voisi hyvin olla stressisyömistä. Parhaiten sen huomaa siitä, että on aivan pakko saada nopeasti ja reilusti jotain vähemmän ok ruokaa, että rauhottuisi. Ei siis liity ihan suoraan verensokeriin tai nälkään. Voisit esim. laittaa kännyn nauhoittamaan, niin voisit jälkeenpäin miettiä ja analysoida sitä mitä tunsit, koit ja puhuit? Pizza viittaisi siihen suuntaan, että epätasapainoa oman itsesi suhteen voi olla ja tutkimuksia kannattaisi tehdä.

  VastaaPoista
 8. Ilman kännyn nauhoitusapuakin tiedän, että epätasapainoa on, ollut jo vuodesta 1958...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun teoria on se, että pizza on vaan niin helvetin hyvää, että jotain on epätasapainossa jos sitä EI halua syödä ;) Varsinkin Dennisin pizza, njams.
   Mutta kieltämättä ne sun pizzan täytteet muodosti aika suolapitoisen kombon.

   Poista
 9. Juu, mutta se epätasapainon kompensointi, sitä minä vain. Kovasti olen itse sitä viime vuosina harjoitellut, vaikka kieltämättä välillä menee ihan vituiksi, mutta eteenpäin vain. Ei se auta jäädä tuleen makaamaan.

  VastaaPoista

Kerro mitä mielessä!