torstai 12. syyskuuta 2013

Postia itse kullekin

Tänään poistin jippiin postilaatikosta ehkä viisikymmentä roskapostia ja seuloin niiden joukosta muutaman oikean postin. Otsikoiden perusteella kolmannes roskaposteista lupasi kuinka peniksen saisi kasvamaan isommaksi. Kolmannes lupasi neuvoa jekut nopeisiin ja räjähtäviin orgasmeihin ja kolmannes lupasi jättipottia joko pelin tai pikalainan muodossa.

Koska käyn laatikolla säännöllisesti, saalis ei ollut tuon suurempi. MUTTA jälkikäteen heräsin miettimään elävätkö ihmiset kollektiivisen mielenhäiriön vallassa, kun roskaposti niin pakkomielteisesti pyörii alapääasioissa. Seksi on vapautunut, kaikki saavat olla kaikkien kanssa ilman, että kukaan mahtaa sille mitään, mutta vielä vaan läikkyvät paineet yli. Jossain on siis joukko ihmisiä, miehiä tai naisia, jotka haluavat kasvattaa itselleen mahdollisimman suuren peniksen ja hankkia helposti orgasmeja ja rikastua helposti.

Tästä blogista on tullut yhä ulkokirjallisempi, mutta ei voi mitään. Olen flunssassa, eivätkä työt muutenkaan suju. Huomenna menen Hirvensalon kirjastoon Loviisan kanssa ja se on muuten avoin yleisötilaisuus. Siis perjantaina klo 12 Hirvensalon kirjastossa, häppening Johannes ja Jura kirjan kunniaksi. Luvassa lasten tuottamaa ohjelmaa, kuvittaja-kirjailijaparin puheenvuoro ja Rotanrykäisy-tikkareita.

Share/Bookmark

5 kommenttia:

 1. voi hitsi, rotanrykäisytikkareita!
  minäkin joskus mietin tuota peniksenkasvatusvimmaa. Roskapostisuotimeni heittää ao mainokset suoraan roskikseen, jota tyhjentelen noin kerran päivässä. Viitisenkymmentä peniskasvatinta joka kerta. Tympäisee.

  VastaaPoista
 2. Aika traagista oikeastaan. Täytyy olla paljon yksinäisiä ihmisiä.

  VastaaPoista
 3. Rotanrykäisy on hyvä valinta. Ainakin mun pojan (9 v) kaveripiirissä ehdoton makusuosikki!

  VastaaPoista
 4. Tuo peniksen kasvatuksen markkinointi toimii aivan samalla tavalla kuin muodin, laihdutuksen ja plastiikkakirurgian mainonta.

  Nämä naisten tv-kanavat, AVAt sun muut, ovat täynnä ohjelmia kyseisistä aiheista. Osa ohjelmista on olevinaan kriittisiä aiheensa suhteen, mutta todellisuudessa toimivat kaupallisten toimijoiden puhetorvena.

  Hyvänä esimerkkinä(tai pahana) amerikkalainen ohjelma häpyhuulien muokkaamisesta. Ohjelmalla oli olevinaan kriittinen asenne plastiikkakirurgien toimintaan.
  Kuitenkin suuri osa ohjelmasta käytettiin "rumien" ja kauniiden eli leikattujen häpyhuulien kuvaamiseen. Tiedättehän nämä ennen ja jälkeen kuvat.
  Kuinkahan moni teinityttö oli ohjeman nähtyään tyytyväinen omiin häppäreihinsä.

  VastaaPoista
 5. Minullakin gmail suodattelee roskapostit, mutta tuonne jippiille joutuu aina sukeltamaan sekaan. En ymmärrä kyllä tuota peniksenkasvatusjuttua ollenkaan.

  Terveisiä julkkareista, minäkin söin yhden rotanrykäisyn, ja oli hyvä.

  Anonyymi, ei sitä kaikille varmaan tulisi edes mieleen, että pitäisi alkaa häppäreitä siistiä, mutta jos katsoo aiheesta ohjelman, niin silloinhan siitä saa sen informaation, että joidenkin mielestä sellaista pitää tehdä. Ja sen infon tosiaan saa, vaikka ohjelma olisi olevinaan kuinka kriittinen. Mutta muistan kyllä, että nuorena kiinnostuneena luin nuortenlehtien lääkäripalstoja ja siellä oli kyllä aika paljon aina juttua häpyhuulien mallista ja väristä ja mikä ettei peniksen koostakin.

  VastaaPoista

Kerro mitä mielessä!