torstai 14. kesäkuuta 2012

Pieni pyhiinvaellus

Olen siis valmistautumassa Pyhän Henrikin pyhiinvaellukselle.Onneksi ostin sadeviitan ja vedenpitävät patikkakengät, koska viikonlopuksi on tulossa epävakaista. Luultavasti edessä on aikamoinen tyhjennysharjoitus, omien rajojen koettelu ja mahdollisesti ylittäminen jos voimia löytyy.  Toivon, että huoltoauton kyytiin pääsee, jos jalat eivät kanna. Hiukan on tullut harjoiteltua, mutta ei riittävästi.

Hdcanis voisi antaa viime hetken vinkkejä, jos sattuu olemaan kuulolla.

Korvatulpat minulla on, samoin rakkolaastareita. Ruusukko sen sijaan puuttuu. Puuttuu myös tieto, että keitä muita lähtee. Yleensä haluan tarkasti tietää, että milloin lähdetään, millä lähdetään ja ketkä lähtevät, mutta olen sopeutunut siihen että nyt en tiedä. Ehkä se selviää tänään, tai sitten ei.

Mietin jaksanko kantaa mukana järjestelmäkameraa, vai pitäisikö tyytyä pieneen pokkariin. Aion dokumentoida matkan.

Share/Bookmark

4 kommenttia:

 1. Katsotaan miten säät suosivat tällä kertaa, kahteen kertaan olen mukana ollut ja molemmilla kerroilla lauantaina on satanut ja sunnuntaina ollut nätti ilma. Mikä on ihan hyvä koska kävely onnistuu sateessa mutta sunnuntaina ollaan enemmän paikallaan.

  Hyvät kengät jotka on sisäänajetut. Totesin tarvitsevani uudet vaellustyyppiset kengät mutta en olisi ehtinyt saamaan niitä jalkoihini mukaviksi, ja uusista kengistä tulee helposti rakot...joten mennään vanhemmilla ei niin vedenpitävillä.
  Pieni laukku, jossa kantaa eväitä, sadeviitan (jos ei ole päällä), jne. Kauheasti ei tarvitse eväitä ottaa mukaan koska molempina päivinä aamiaisella tulee tehtyä eväsleivät, ehkä jonkun hedelmän ja suklaapatukan voin ottaa kotoa mukaan. Ja puolen litran vesipullon tietty, siihen saa sitten matkan varrella huoltoautosta täydennystä.
  Hyttysmyrkky. Lauantain alkumatka on kuljettu vähän soisessa maastossa jossa hyttysiä piisaa. Tätä voi tietysti lainata myös muilta...
  Pitkähihainen paita, sen verran kevyt että sitä voi pitää myös lämpimällä säällä. Myös hyttysten vuoksi.
  Pusero tai takki mukaan rinkkaan, sunnuntaina Kirkkokarilla tuulee usein ja saattaa tulla kylmä.
  Pyyhe ja muut saunakamat, lauantain majoituspaikassa on sauna.
  Korvatulppia en tarvitse itse ja ruusukkoakaan en taida ottaa mukaan, tapaan laskea sormilla niitä dekadeja...

  Lauantain jälkeen kyllä tietää kävelleensä mutta kyllä se on suurelta osalta onnistunut vaikkei tässä mitään sporttihuippuja ollakaan. Ja jos pahalta tuntuu niin huoltoauton kyydissä voi taittaa osan matkaa...
  Ja varusteita voi myös vaihtaa jonkin verran

  Enkä itsekään tiedä varmasti ketään muita tulijoita, varmaan joitain samoja henkilöitä kuin aiemmilla kerroilla mutta varmaksi en tiedä ketään. Paikan päällä nähdään :)

  VastaaPoista
 2. Sääennuste viittaisi siihen suuntaan, että lauantaina olisi poutaa ja sunnuntaina sadetta...

  Onhan siellä tyynyt ja patjat kuitenkin, vai onko? Nettisivulla puhuttiin, että makuualustakin pitäisi olla, mutt Dungin lapussa puhuttiin vain makuupussista.

  Jännää. Nyt kävi kaveri tuomassa ruusukon, oli vissiin blogista lukenut, että sellaista puuttuu. Rekvisiitta-alan ihmisillä on näköjään kaikkea komeroissaan...

  VastaaPoista
 3. Patjoja on, eli pelkällä makuupussilla pärjää. Tyynyjä ei ole, olen kääräissyt sellaisen pyyhkeestä tai puserosta...

  Näköjään edellisessä kommentissa jäi lause kesken, eli ne isommat laukut kulkevat yhdessä huoltoautossa ja niitä voi siis myös vaitaa, eli jos otat isomman kameran mukaan ja et jaksa sitä kantaa koko matkaa niin voit laittaa sen huoltoauton mukaan, tosin sitten jää siltä etapilta kuvat ottamatta.

  VastaaPoista
 4. Mun pitää ehkä ottaa sitten jokin tyyny mukaan...

  Täytyy nyt miettiä vielä kamerasiaa, akutkin pitäisi varmaan ladata.

  VastaaPoista

Kerro mitä mielessä!