keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Vaihdoin mustekasetin

Se on minulle aina pieni henkilökohtaisen kriisin paikka, kun printterin mustekasetti pitää vaihtaa.

Mistä johtuu, että olen jo 23 vuotta kirjoittanut tietokoneella ja tulostanut erilaisilla printtereillä, mutta vieläkään minulle ei ole kehittynyt sellaista itseluottamusta, että uskoisin homman hoituvan tuosta vain? Prosessiin liittyy monta jännitysmomenttia alkaen siitä osaanko tilata netistä oikeanlaisen kasetin. Mutta nyt minulla on taas uusi mustekasetti, joka sallii minun suoltaa muutaman tuhat liuskaa laadukasta kotimaista proosaa uumenistaan, mikäli sellaista minusta irtoaa.

Tänään on kirjoitussession jälkeen vuorossa vanhan opiskeluaikaisen ystävän tapaaminen. Kolmekymmentä vuotta on vierähtänyt niistä ajoista, kun istuimme luentojen jälkeen Hämeenportissa ryystämässä kaljaa. Onpa mukava nähdä.

Share/Bookmark

6 kommenttia:

 1. Kannattaako suoltaa enää kaunokirjallisuutta, kun Anni Swan -mitalikin on annettu tänä vuonna tietokirjalle?
  http://www.ibbyfinland.fi/20

  VastaaPoista
 2. Onneksi saaja on kirjoittanut paljon kaunokirjallisuutta.

  VastaaPoista
 3. Nyt tuli Kirstistä kerralla kuuluisa! Majavakevään innoittamana VR on antamassa juniensa vessoille "majavailmeen."
  Et usko vai? Lue sieppaus päivän uutisista:

  Junayhtiö VR on aloittanut juniensa wc-tilojen tehopesun. Pesu hoidetaan 130-asteisella höyryllä. Samalla VR uudistaa tilojen ilmeen. Vessoja piristää VR:n mukaan jatkossa ”uusi majavailme”.

  Uutta ilmettä voi katsella pendolinojen ja IC-junien käymälöissä. Ilme on sanallisen kuvailun mukaan ”metsämäinen”. Tunnelmaa ”piristää” VR:n mukaan jatkossa majavahahmo.

  Kaikkien junien tehopesukampanja toteutetaan nyt ensimmäistä kertaa höyryllä, minkä luvataan irrottavan pinttyneinkin lika junan vessasta.

  Jatkossa kaikkien junien, myös paikallisjunien, wc-tiloihin asennetaan ilmanraikastin

  VastaaPoista
 4. Tuo sama VR:n vessojen majavailme-juttu oli tänään Aamulehdessä, joten totta se on. Muista vaatia majavankuvan käytöstä korvausta;D

  Mustekaseteista puheen, meillä mies ei koske niihin kirveelläkään (no, ei ainakaan sillä) vaan kaikki taloutemme kirjoittimet, jotka mustekasetteja syövät ovat minun vastuullani. Sujuu jo.

  VastaaPoista
 5. Jotkut ovat kuin kotonaan näiden nykyisten vempeleitten kanssa. Mitä majavailmeeseen tulee, niin pitäisikö ehdottaa jotain yhteistyöntynkää kenties VR:n kanssa...

  VastaaPoista

Kerro mitä mielessä!