perjantai 1. maaliskuuta 2013

Se on niin tätä

Nykyään vaaditaan oikeuksia siihen ja tähän asiaan, mutta entä velvollisuudet? Ne eivät ole yhtä suosittuja. Niitä harvoin vaaditaan meille, yleensä ne jäävät muiden huoleksi.

Edit. Paulan kommentti palautti mieleen, että tuli tosiaan kahdeksan vuotta bloggaamista täyteen jossain vaiheessa helmikuuta. Ensin Vuodatuksessa ja sittemmin täällä Bloggerin puolella. Jälkijättöiset sumpit ja kuivahtaneet pullat kaikille siitä hyvästä. Ei vaineskaan, skumppapullo auki, se on perjantai ja sede vacante.

Share/Bookmark

10 kommenttia:

 1. Huomasin, että blogillasi on nyt just tasan 200 lukijaa. Eihän siitä ole kuin vähän aikaa, kun 100 tuli täyteen.

  VastaaPoista
 2. Ilmeisesti sinun ajattelusi mukaan jokaisen on kannettava samoja velvollisuuksia vaikkei olisi samoja ihmisoikeuksia kuin muilla.

  Minusta taas tietyt perus(ihmis)oikeudet kuuluvat aivan kaikille, ja niiden mukana tulevat myös velvollisuudet.

  Suomi ei ole tasa-arvoinen maa kaikille ja näiden sosiaalisten epäkohtien korjaaminen ei ole velvollisuuksien välttelyä vaan aivan päinvastoin.

  VastaaPoista
 3. ilmeisesti? Miten niin ilmeisesti. Pidä nuo ilmeisyydet vain omina ilmeisyyksinäsi, äläkä sälytä kuvitelmiasi minulle anonyymi.

  Paula, kyllä tämä blogi on aika tyhjäkäynnillä naamoista huolimatta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mihin siis perustuu väitteesi ettei velvollisuudet ole "yhtä suosittuja"?

   Ei oikeuksien vaatiminen tai puolustaminen ole mitenkään vastakkainen asia velvollisuuksille.

   Ei mitkään oikeudet jotka sinulla on, ole itsestäänselvyyksiä. Niitä ei olisi ellei joku/jotkut olisi kamppailleet niitä kaikille. Ne eivät myöskään ole pysyviä ellei niitä aika-ajoin puolusteta.

   Poista
  2. jaaha, ja minäkö olen sitten väittänyt jotain tuollaista?

   Poista
  3. On parasta, ettei ajattele hyvin paljon bloginsa suosiota, vaan kirjoittaa omaksi ilokseen, sillä blogilla on hyvin monia merkityksiä.

   Poista
 4. http://blogisisko.blogspot.fi/2013/02/kirsti-ellila-pieni-pyhiinvaellukseni.html

  VastaaPoista
 5. Pitäisi määrittää ne velvollisuudet, jotta niitä voisi ehdottaa noudatettavaksi. Mitäs velvollisuuksia sinä muuten tarkoitat? Velvollisuus toista ihmistä kohtaan vai..?

  VastaaPoista
 6. Se oli Kennedyn legendaarinen puhekin sellainen, että älä kysy mitä maasi voi tehdä sinun hyväksesi, vaan mitä sinä voit tehdä maasi hyväksi. Se on minusta kyllä aika hyvä läppä.

  VastaaPoista

Kerro mitä mielessä!