torstai 26. toukokuuta 2016

Muukalaiset ovat tulleet

Vaikea dilemma, kun olen ihan tyytyväinen ja tasapainoinen ja optimistinen ja aktiivinen ihminen muuten, mutta sitten kun jumiudun lukemaan suosittujen ihmisten juttuja netistä, niin päätä alkaa vimmatusti pakottaa. Pitäisi muistaa, ettei availe semmoisia linkkejä. Tuomas Enbuskea, Jari Sarasvuota, Roosa Meriläistä jne ei kannata ikinä lukea.

Kaupungillakin pitäisi muistaa olla varovainen. Esimerkiksi uusia silmälaseja odottaessani optikolla silmäni osuivat lehtitelineeseen ja naistenlehden kannessa olevaan otsikkoon: Tapailin naimisissa olevaa miestä vaimon suostumuksella. Jostain syystä tuo otsikko imeytyi aivoihini ja tatuoitui sinne. Otsikon näkemisestä on jo monta päivää ja lehtikin oli varmasti vanha, en koskenut siihen, enkä lukenut juttua luojan kiitos, mutta otsikko vainoaa minua edelleen.

Olen jo kauan sitten alkanut vältellä uutisia. Ruotsinkieliseltä kanavalta pystyn vielä jonkin verran katsomaan niitä, mutta Yle ja Mtv aiheuttavat sietämätöntä sielunraistetta. Katsonkin televisiosta lähinnä Huutokauppakeisaria, Suomen kauneimpia koteja ja Huvilaa ja huussia. Suomen Temptation Islandia katsoin yhden järkyttävän jakson ja tajusin, että jossain vaiheessa alienit ovat tehneet sen, ne ovat vallanneet maapallon, menneet tavallisten nuorten ihmisten nahkoihin ja tehneet nämä hirviöiksi.

Koska kirjailijana olen älymystön edustaja (vitsi vitsi) niin minun pitäisi pystyä parempaan. Minun pitäisi viettää aikaa vain laadukkaiden harrastusten parissa ja tarjota pieniä murusia laadukkaista ajatuksistani tässä blogissa ilmaiseksi, jotta sitten vakuuttuisitte taidoistani ja tietäisitte että kannattaa mennä kirjakauppaan hankkimaan uusi kirjani, kun se ilmestyy. Tai no joo, siis kirjastoon lainaamaan se. Mutta tämä suunnitelma ei nyt taida kovin hyvin toimia. Kiitos ja anteeksi taas kaikesta.Share/Bookmark

7 kommenttia:

 1. Et ole ainoa. Meitä on monta.

  VastaaPoista
 2. Kieltämäti toi Roosa ja Enbuske ovat ihan järkkyjä, mutta kyllä tolla Sarasvuolla on joskus joku aika hyväkin ajatus, jos vain kestää sitä hänen persoonaansa. Mieshän höpöttää oikein kirkossakin ja Yle Areenassa on monia hyviä jaksoja hältä, ja monia aika huonoja. Esim. Suomi on paljon mainettaan paremmin tolkuissaan on hyvä jakso. Käsittelee mielenterveyttä. Kun kuulin sen, niin aattelin että pakolliseksi kaikille. Sittenhän hokasin että mitä sitten, olin esim. FB masennusryhmässä hetken ja totesin, ettei ketään kiinnosta mikään muu kuin valittelu ja voivottelu. Ihan saatanan masentavaa sakkia olivat. Kannattaa olla siellä keskenänsä voivottelemassa, joo. Ja olen kyl huomannut, ettei itsensä kehittäminen noin muutenkaan ole kenestäkään kovin kiinnostavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se voi olla, että joskus hänellä on jokin hyväkin ajatus, mutta kokonaisuus on niin sietämätön, että noudatan varovaisuutta.

   Poista
 3. Kirsti, kuvaamasi kaltaiseen mielentilaan jouduin eilen, kun katselin Ylen televisiouutisia. Ensin oli reportaasi siitä, miten Välimerellä on taas hukkunut arviolta yli 500 maahanpyrkijää. Kuvissa näkyi miten lapsia nostettiin vedestä. Vauvojakin.

  Sitten seuraava uutispätkä kertoi kuinka suomalaiset käyttävät yhä useammin juhlasuunnittelijaa esim. ylioppilajuhlien järjestämiseen. Eli palkataan henkilö, joka hoitaa kaiken ja luo vielä tunnelmankin.

  En käsitä mihin hermoon tämä kaikki osui, mutta huomasin toivovani, että tämä suuri näytäntö päättyisi. Että töpseli vedettäisiin seinästä. Maailma on mieletön. Aamulla tuntui onneksi paremmalta. t. ikuinen ihmettelijä

  VastaaPoista
 4. Hei Ikuinen ihmettelijä, kiitos viestistäsi! Ravisteleva rinnastus ja aikamme kuva. Kyllä maailman meno vetää ihmisen sanattomaksi. Mutta toivoa ei saa menettää.

  VastaaPoista
 5. En oo pitkii aikoihi telkkaa avannu ja hyvä niin. Samat aiheet siellä pyörii vuodest toisee.

  VastaaPoista

Kerro mitä mielessä!