maanantai 2. toukokuuta 2016

Arpapeliä on radikaali viihderomaani

Klikkaa kuvaa, niin teksti näkyy kokonaan


Tuo tuossa yläpuolella on kuvakaappaus Kariston myyntikatalogista.

Sitä katsellessa tuli mieleen googlettaa romanssioppaita. Olisi ehkä kannattanut googlettaa niitä ennen tämän kirjoittamista, mutta minähän olen kuuluisa siitä, etten koskaan toimi järkevästi.

Löysin Writing a Romance Novel for Dummies. Minulle tehty siis. Englanninkielisessä maailmassa romanssit ovat eräs parhaiten myyvistä kirjallisuudenlajeista. En näe syytä miksi niin ei voisi olla Suomessakin.

Meillä on joitakin kotimaisia uudehkoja bestselleristejä historiallisen viihteen puolella, kuten Milja Kaunisto ja Kristiina Vuori, mutta lisääkin saattaisi mahtua. Minua kiinnostaisi ihan tämmöinen aikalaisromantiikka, semmoinen jossa heteroseksuaaliset ihmiset kärsivät rakkauden tähden ja rakkaus voittaa. Oikeastaan tuo kuulostaa tosi radikaalilta tätä nykyä jee.

Share/Bookmark

12 kommenttia:

 1. Odotan innolla tätä kirjaa! Voisit mielellään hiukan tiivistää julkaisutahtia!
  ;-)
  t. Fanny

  VastaaPoista
 2. Luin juuri tavattoman huonon romanttisen romaanin, nimittäin Anna Janssonin Amorin kiehkurat. Tuli vain mieleen, että ei näin! Tuolle oppaalle olisi ollut tarvetta :)

  VastaaPoista
 3. Olen samaa mieltä Fannyn kanssa! Odotan kovasti kirjojasi ja Arpapeliä kuuluu ehdottomasti kesälukemistooni. Laitoin siitä varalta postia paikkakuntamme kirjastoon, että huomaavat hankkia, ja lupasivat laittaa hankintaan:) t. Lilli

  VastaaPoista
 4. Entä se missä nunnat seikkailevat, se mistä joskus täällä kerroit? Onko sen aikataulusta vielä mitään tietoa? Kaunista toukokuuta ja kirjoitusintoa :)!
  -Anni-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Anni, tarkoitatko tätä Oriveden leprasairaalaan liittyvää juttua, jossa seikkailee pari diakonissaa? Sen kanssa menee kyllä aikaa, vaikka aika hyvin sujuu kirjoittaminen juuri nyt.

   Poista
 5. Täällä olisi yksi wannabe-romanssikirjailija. Olisiko Karisto kiinnostunut genren teoksista? Joko heille voi lähettää käsiksiä sähköisesti, vai ollaanko siellä edelleen paperikivikaudella? ;)

  VastaaPoista
 6. Kyllä varmaan ovat. Uusilta tekijöiltä taitavat toivoa paperiversiota.
  Karisto Oy / assistentti Paula Laaja

  PL 102
  13101 Hämeenlinna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jännä juttu tuo, että paperisena pitää lähettää. Karsivatkohan postimaksut vähemmän tosissaan olevat kirjailijanalut tieltä? Karsiutuvat samalla kyllä ne helmetkin, ne ehtii napata joku muu.

   Poista
  2. Ei se ihan ainutlaatuista ole. Helmien karsiutumisen riski on aina, muutenkin on vaikea ennustaa, että mikä on helmi, mikä ei, sitä ei välttämättä etukäteen tiedä. Arpapeliä sekin monesti.

   Poista

Kerro mitä mielessä!