lauantai 14. heinäkuuta 2012

Nyt lähtee halvalla, jos tilaat ennakkoon!
Aion julkaista omakustanteena sarjakuvamuotoon puetun päiväkirjan pyhiinvaelluksesta Köyliöön. Joitakin kuvia siitä on tuolla Kulkeeko henki -blogissa, sieltä voit käydä kurkkimassa. Albumin nimi on Pieni pyhiinvaellukseni.

(Miksi tuntuu jotenkin melkein kornilta mainita samassa  lauseessa "pyhiinvaellus" ja "Köyliö"? Santiago de Compostela kuulostaisi jostain syystä hohdokkaammalta. Ylipäätään olisi hohdokkaampaa kertoa, että olen käynyt Santiago de Compostelassa. )

Albumi on formaattia A6 vaaka, sivuja siinä on 52. Pistän sen menemään kirjapainoon, kunhan selviän lomastani. Kirja siis ilmestynee elokuun aikana. Blogini lukijoilla on erityinen mahdollisuus tilata kirjaa hintaan 4 euroa + postikulut. Kokonaishinta kotimaahan viitisen euroa. vähän alle tai päälle riippuen siitä paljonko läpyskäinen nyt painaakin.

Jos pienen myyntipuheen pitäisi, niin kirja on siitä erityinen, että siinä käytetään sarjakuvaa ilmaisemaan asioita, joita ei yleensä ilmaista sarjakuvina.

Sinä aikana, kun olen julkaissut Kulkeeko henki blogia, aika moni on sanonut, ettei ole lapsuutensa jälkeen lukenut sarjakuvia, mutta minun blogiani hän seuraa. Epäilen, etteivät ihmiset ole lopettaneet sarjakuvien lukemista sen vuoksi, että sarjakuvakerronta ei kiinnosta, vaan siksi että sarjakuvaien sisältö on jossain inhimillisen kasvun vaiheessa lakannut puhuttelemasta.. Viisikymppistä usein kiinnostaa eri asiat kuin parikymppistä, vaikka eihän tämä mikään järkähtämätön lainalaisuus ole.

Ennakkotilauksia voi siis tehdä osoitteeseen kirsti.ellila(at)netti.fi. Yritän tässä samalla päättää painoksen koon.

.

Share/Bookmark

10 kommenttia:

 1. Kivaa! Niitähän tuleekin ihan ropisemalla;-)

  VastaaPoista
 2. Saako anonyymi-Ilonakin tehdä tilauksen? Voin maksaa enemmänkin.

  Terveisin, teemasta innostunut Ilona.

  VastaaPoista
 3. Jees, laitan tilausmailin minäkin.

  VastaaPoista
 4. Juu juu, kyllä saavat anonyymitkin tilata, mutta joku osoite pitää ilmoittaa...

  VastaaPoista
 5. toinenkin anonyymi tilaisi. Syy: olin joskus ajatellut että olisi mielenkiintoista kävellä Jaakobin reitti. 'Törmäsin' blogiisi kun hain petroolin sinistä googlettamalla (hain ihan muuta tietoa petroolin sinisestä), olit juuri kirjoittanut Köyliön reitistä ja aloin miettiä kävelyä aktiivisimmin. Hain kirjastosta suomalaisen miehen kirjoittaman kirjan kävelystään Jaakobin tiellä. Luettuani kirjan tajusin että kävely ei todellakaan sovi minulle (kävely ok, mutta majoittuminen sun muu sosiaalisuus muiden ihmisten kanssa on kauhistus), eli olen kiitollinen kun asia selvisi minulle. Mutta nämä kävelyt kuitenkin vielä kiinnostavat, joten haluaisin sarjakuvasi. Laitan osoitteen s.postitse jos kelpuutat minut tilaajaksi.
  ps: olen myös ryhtynyt lukemaan kirjailijoiden/ahkerien lukijoiden blogeja eli kaikkeen 'petroolin sininen' voi johdattaa.

  VastaaPoista
 6. Hei anonyymi, olipa hauska tie sinulla tähän blogiin. Ja olen vähän samanlainen kuin sinä, se yhteiselämäpuoli noissa retkissä kauhistuttaa, mutta yllättävän hyvin tuokin retki meni, ehkä ihminen voi löytää itsestään uusia yllättäviä puolia, kun tilanne vaatii. ja se ehkä on yksi tuollaisten reissujen viehätyskin. Ja siis kirjan saat ilman muuta, mutta tarvitsen jonkin osoitteen johon sen lähetän...

  VastaaPoista
 7. Salme tilaa viisi kappaletta.

  VastaaPoista
 8. Hieno juttu, että teet pyhiinvaelluksesta kirjan! Onnea jo etukäteen! Ei se pyhiinvaelluksen pituus ole mitenkään ratkaiseva, vaan se, että edetään kohti jotakin yhdessä muiden kanssa. Kävelin muutama vuosi sitten Caminoa kaksi viikkoa, ja kyllähän se yhteisasuminen sun muu välillä rasitti, mutta toisaalta pääsee aina välillä hotelliinkin, jos haluaa. Tilaan ilman muuta kirjasi.

  VastaaPoista

Kerro mitä mielessä!