keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Kesälomavalvontaa

Ylisosiaalinen kausi kostautuu lievänä depressiivisyytenä. Mieleen alkaa välähdyksenomaisesti palautua keskustelunpätkiä ja muistan laukoneeni kaikkea tyhmää. Pitäisi oikeastaan olla tekemisissä vain sellaisten ihmisten kanssa, jotka itsekin laukovat välillä tyhmiä juttuja, niin ei tarvitsisi jälkikäteen niin kauheasti hävetä itseään. Tarkemmin ajatellen sen luulisi olevan helppoa, sillä suurin osa ihmisistä välillä päästelee suustaan sammakoita, tai jopa rupikonnia, joita tässä eräänä iltana näinkin monta.

Eilen ajoin pyörällä sellaisen talon ohi, jossa oli verkkoaitaan metrin välein kiinnitetty lappu: yksityisalue, ei koiran pissatusta. Yhdessä lapussa luki lisäksi "poison". Ajattelin, ettei tuokaan ihminen ilmeisesti ihan täysillä valoilla aja. Mistä sekin nyt tuli mieleen.

Hiukan asiaakin tähän loppuun. Suvihelinä, eli Laaksosen Heli on pystyttänyt hauskan aapis-sarjan nettiin.

Share/Bookmark

4 kommenttia:

 1. Kiitos vinkistä, kiva tuo aapissarja!

  VastaaPoista
 2. Hauska ilmiö tuo Heli. Savolaisena en aina oikein ymmärrä, mitä hän kirjoittaa. Nyt vaan aapisen kimppuun!

  VastaaPoista
 3. Minun luolanainensieluni ei meinaa selvitä tästä yltiösosiaalisuudesta. Tässä ei ole mitään sopivasti vaan yliannosteltuna kun kesäkuun alusta elokuun loppuun pitää joka hemmetin viikonloppu olla itse kutsuttuna jonnekin (ellet mene, muut suuttuvat!) tai olla itse kutsunut heitä, jotka ovat pitkin vuotta ilmoittaneet halustaan tulla tapaamaan. Ei niinkö, etteikö kyseessä usein olisi tosiystäviä, mutta liika on liikaa sanon minä ja nyt on vasta heinäkuun alku...Päätin turvautua joogaan, että saan nielaistua sammakkoni;)

  ***

  Vähemmän täyspäisillä valoilla ajavat uskomattoman monet. Olen vahinogssa ja kiireessä hyväksynyt facebookissa kavereiksini ihmisiä, joita ei olisi pitänyt. Sain yllättäen sellaisia tarjouksia chatissa, että kokenutkin jo hermostui...Se häirikkö on nyt poistettu minun kavareistani, mutta hänellä on jäljellä vielä noin 300 muuta. Ja minä kun vien faceen vain silloin tällöin jonkun blogijuttuni...toiset ovat siellä näemmä kova ja röyhkeä haku päällä. Tulisena härkänä olin jo julkistamassa koko töryn, mutta onneksi R.on harkitseva rapu eli Järjen ääni.

  VastaaPoista
 4. Leena, kuulostaa kyllä aika yltiömäiseltä tuo sosiaalisuutesi! Ja sinulla siis on vientiä facebookissakin. Minäkin olen huomannut, että roskapostilaatikkoon sujahtaa joskus vähän outoja kutsuja ventovierailta herroilta, yleensä saan siellä kyllä olla ihan rauhassa.

  Anna, voihan se tosiaan olla, että itämurteen edustajilla on ymmärtämisvaikeuksia. Mutta kyllä maksaa vaivan tutustua länsimurteisiinkin, näin väittäisin!

  VastaaPoista

Kerro mitä mielessä!