lauantai 13. heinäkuuta 2013

Taas yksi loistava kusipää

Tapahtumarikkaan viime yön jälkeen mietin, että mistä kehitän vielä yhden tehtävän tämän aamun kirjoitustunneille, kun kurssilaiset ovat jo uupuneita ja omakin takki tyhjä. Aamukahvilla avasin hesarin, ja Antti Majander sanoo Jo Nesbon kirjasta näin:

...ratkaisee romanttisen rakkauden arvoituksen - mihin kyseisen alan varsinainen lukemisto ei ole (rajallisen kokemukseni perusteella) koskaan pystynyt. Romanssiviihteessä lyyliä kaatuu vain sillä perusteella, että kundilla on sudenhymy.

Tämähän se onkin oikea asenne ihmiselle joka kirjoittaa kirja-arvosteluja. Aina kannattaa tehdä omista ennakkoluuloistaan totuus ja julistaa se maailmalle.

Minäkin julistan nyt Antti Majanderin idiootiksi tämän hänen kirjoittamansa kirja-arvostelun perusteella. En tosin tunne häntä henkilökohtaisesti enkä muutenkaan, mutta eihän minun tarvitse, koska tämä kirja-arvostelu jo vääjäämättä osoittaa että hän sellainen on. Kiitos Antti!

Share/Bookmark

8 kommenttia:

 1. Tarkoittaako ylläoleva kirjoituksesi, että sinä lukiessasi keksit tehtävän sille tyhjätakkiselle kirjoitustunnille?

  Minusta kirjoituksessasi olevassa sitaatissa on hauska sana tuo "sudenhymy". Siitä voisi tehdä pelkän otsikon ja sitten vaan kurssilaiset satasanaista raapaletta väsäämään?

  VastaaPoista
 2. Lievästi samaa mieltä tai vähän vahvemmin olen Häiriöklinikan kanssa. Olen.

  VastaaPoista
 3. Juu, keksin puheen, kirjoitustehtävän ja loppuhuipennuksen, eli lopputuloksena on, että minä sydän A. Majander, Helsingin sanomat ja niin edelleen, ootte huippuja.

  VastaaPoista

 4. "lukemisto"....muahhhahhhaa, suden naurua....

  VastaaPoista
 5. Hesarissa näitä kriitikoita riittää. Edellinen lyttäsi joukon kuvataiteilijoita maanrakoon ja nyt sitten tämä veijari. Pitäisiköhän ihan kirjoittaa muistiin tuo "sudenhymy" siltä varalta, että joskus uskallan kirjoittaa oikean romanssiviihdelukemiston, vai miten se nyt menikään.

  VastaaPoista
 6. Tosiaan tuo sudenhymy kyllä teki vaikutuksen. Älkää syyttäkö minua jos tulevina vuosina ilmestyy paljon romanttista viidehkirjallisuutta, jossa ihmisillä on sudenhymy.

  VastaaPoista
 7. Muistelen, että Katja Kallion kirjassa "Kuutamolla" päähenkilö Iris rakastui mieheen, jolla oli sellainen.
  Tuuli

  VastaaPoista

Kerro mitä mielessä!